NHO Reiseliv

Innhold

Drikkemesse for Horeca-bransjen

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og 27 samarbeidspartnere inviterer Horeca-bransjen til drikkemesse. Det blir premier, show og haugevis av inspirasjon.

Program Drikkemesse 14 oktober Innkjøpskjeden

Program

Gjærens rolle i øl v/Amund Polden Arnesen
Vi får besøk av Norges første øl-sommelier, Amund Polden Arnesen. Amund har lang fartstid i bransjen og jobber i dag som kursholder på Beverage Academy, i tillegg til å drive bryggeriet Eik & Tid. Amund skal holde foredrag med tema "gjærets rolle i øl". Vi kan også røpe at det blir innslag av julestemning!
Foredraget har begrenset med plasser og påmelding finner du nederst på siden.

Sett strek
Er din bedrift forberedt til julebordsesongen? Hvilke rutiner har dere å forholde dere til ved seksuell trakassering? Vi får besøk fra LDO som vil snakke om "Sett strek", en kampanje hvor seksuell trakassering blir satt på dagsorden. Kampanjen er et samarbeid mellom Arbeidstilsynet, Likestillings- og diskrimineringsforbundet (LDO), NHO Reiseliv og partene i utelivsbransjen. Bli med å sette strek for seksuell trakassering! 
Foredraget har begrenset med plasser og påmelding finner du nederst på siden.

Steinar Jensen – "Cocktail & Music Pairing" 
Bransjelegenden og trendsetteren Steinar Jensen, "Mr. Jensen", viser deg hvordan man kombinerer cocktails og musikk. Showet starter klokken 16:45 i messehallen. Her blir det smaksprøver, god musikk og ikke minst god stemning!

Blindsmaking
Hvordan står det til med vinkunnskapene? Du har nå sjansen til å teste smakssansene gjennom en blindsmakingskonkurranse. Blindsmakingen er åpent for alle og du trenger ikke å ha fagutdannelse for å delta. Her har du muligheten til å vinne en tur utenfor Norden sammen med en av våre gode samarbeidspartnere. Vinneren av konkurransen trekker en tur enten med Solera til Barcelona, eller Vinestor som tilpasser turen etter kunden. Premiering av blindsmaking forutsetter medlemskap i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. 
Foredraget har begrenset med plasser og påmelding finner du nederst på siden. 

Meld deg på de ulike sesjonene her
 
Se også: 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: