Rekruttering mot gjenåpning i Midt-Norge: Webinar med NAV og NHO Reiseliv

Gjenåpningen av reiselivet står for dør. Da trengs dyktige ansatte. I dette medlemswebinaret får du tips til hvordan du som driver bedrift i Trøndelag og Møre og Romsdal kan bruke NAVs lokale kompetanse og databaser i rekrutteringsarbeidet.

NHO Reiseliv og NAV inviterer til webinar om hvordan du kan benytte databaser og ditt lokale NAV-kontor i rekrutteringen av nye ansatte.

Vel møtt til medlemswebinar om rekruttering i Midt-Norge med NHO Reiseliv og NAV.

NAV gir en innføring i hvordan du som driver reiselivsbedrift i Trøndelag og Møre og Romsdal kan benytte deg av NAVs databaser i rekrutteringsarbeidet.

NAV har også en  stor database med personer som kan formidles til bedrifter. Dette webinaret gir deg informasjon og direkte kontakt med NAVs rekrutteringsteam, slik at du kan finne frem til de beste kandidatene til din reiselivsbedrift

Møtet er gratis for medlemmer i NHO Reiseliv, men krever registrering i forkant. 

Det vil være mulig å stille spørsmål til NAV i webinaret.

Webinaret gjennomføres digitalt på Teams. Alle registrerte deltakere vil motta lenke med innloggingsdetaljer i god tid før møtestart. 
 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

En person i røde klær som suser nedover en preparert skibakke, med snøsprøyt rundt seg. Foto.

Forventer bra trøkk i vinterferien, men dyrtiden påvirker næringen

Situasjonsanalyse for norsk reiseliv

Resultater fra NHO Reiselivs medlemsundersøkelse februar 2024

Siste nytt

  1. Deltakerne i Nordisk mesterskap er klare

    Kokkelaget fra Spiseriet/Stavanger konserthus og servitørlærlingene fra Brasserie France vant sine klasser under ASKO Servering Norgescup i helgen. Lagene skal nå representere Norge i Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger i Helsinki i april.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: