HMS-kurs for overnattings- og serveringsbransjen (Bodø)
Kurset retter seg mot verneombud, AMU-representanter, daglig leder, ledere og andre som arbeider med arbeidsmiljøarbeid i reiselivet.
22 resultater
Kurset retter seg mot verneombud, AMU-representanter, daglig leder, ledere og andre som arbeider med arbeidsmiljøarbeid i reiselivet.
Tirsdag 9. april kl. 10.00 - 12.00 tilbyr NHO Reiseliv kurs i arbeidstid. Hvilke rammer har arbeidsmiljøloven for fleksibel arbeidstid, gjennomsnittsberegning, pauser og hviletid?
Kurset retter seg mot verneombud, AMU-representanter, daglig leder, ledere og andre som arbeider med arbeidsmiljøarbeid i reiselivet.
Sosiale medier byr på et hav av markedsføringsmuligheter! Tenker du at din bedrift burde være mer aktiv på sosiale medier? Eller er dere kanskje aktive, men når ikke ut slik dere ønsker? (Leveres av KIT-akademiet)
Få innføring i enkel regnskapsforståelse som blir et grunnlag for hvorfor kalkulering er veldig viktig. Har du dette på plass kan du bruke egne regnskapstall som et effektivt styringsverktøy. Du vil få bedre forståelse for hva som er teoretisk brutto og hvor viktig det er med prioriteringer, riktig fokus og gjennomføring (Leveres av KIT-akademiet)
Kurset retter seg mot verneombud, AMU-representanter, daglig leder, ledere og andre som arbeider med arbeidsmiljøarbeid i reiselivet.
Kurset retter seg mot verneombud, AMU-representanter, daglig leder, ledere og andre som arbeider med arbeidsmiljøarbeid i reiselivet.
Dette kurset gir deg innsikt i effektive metoder, målinger og relevante tiltak som vil bidra til økt lønnsomhet ved å redusere matsvinn på din virksomhet. Kurset er utviklet i samarbeid med Matvett.
Kurset retter seg mot verneombud, AMU-representanter, daglig leder, ledere og andre som arbeider med arbeidsmiljøarbeid i reiselivet.
Som deltaker i KuttMatsvinn Servering 2030 får man verktøy for måling, rapportering og opplæring av ansatte. Målet er å redusere matsvinnet med 50 prosent ved utgangen av 2030 hos deltakende bedrifter.