NHO Reiselivs Årskonferanse

Svolvær i Lofoten, 23.-24. mai 2016

Nødings Delikatesse årets medlem 2015

Nyhet, Servering, Innkjøp

Publisert

Nødings Delikatesse i Mandal er kåret til årets medlem 2015 av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Kåringen fant sted under NHO Reiselivs årskonferanse i Svolvær mandag kveld.

«Nødings Delikatesse verdsetter tradisjon, kvalitet og kvantitet. I butikkutsalget er det fristende og mettende lunsjretter, middagsforslag, råvarer og desserter. Bedriften er et trygt valg når du verdsetter at maten er velsmakende, ser tiltalende ut og at det rikelig mengde», skriver juryen i sin begrunnelse.

Nødings Delikatesse er en av om lag 2700 norske bedrifter som er medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Via innkjøpskjeden får bedriftene tilgang mer enn 13.000 rabatterte varer og merker fra over 130 leverandører. Ettersom NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en «non profit»-virksomhet, tilbakeføres alt overskudd til medlemsbedriftene. Det skjer gjennom en bonusordning som premierer lojalitet til innkjøpsavtalene.

Nødings Delikatesse har vist stor lojalitet til avtalene i innkjøpssamarbeidet, slår juryen fast. I 2014 ble 87 prosent av Mandal-bedriftens totale innkjøp gjort via innkjøpskjedens avtaler.

«Bedriften fungerer også som en god ambassadør for NHO Reiseliv og innkjøpskjeden i sitt distrikt», skriver juryen i sin begrunnelse.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: