Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Lokalmat Vestland - kampanje

Gjennom vår avtale med Spesialgrossisten Troye AS får våre medlemmer i Vestland enkel tilgang til et stort mangfold av lokalmat. I tillegg gis det ekstra rabatt på utvalgte varer for kampanjeperioden oktober-november.

Lokalmat fra Vestland - kampanje oktober og november

Godt Lokalt er et verdibasert konsept som styrer mot optimal forvaltning av mat og drikke. Gjennom vår avtale med Spesialgrossisten Troye får våre medlemmer tilgang på produkter fra over 50 små lokale produsenter. Varesortimentet inneholder primært lokalmat og spesialiteter og består av et bredt utvalg av lokale varer fra Vestland, samt matskatter fra andre deler av landet. Les mer om hvilke lokale produsenter Spesialgrossisten Troye leverer for her.

Lokalmat handler ikke bare om lokal matkultur og historie, det handler også om lokal verdiskapning, bærekraft, klima og miljø. I det perspektivet er det vesentlig at lokalmat er kortreist og selges og konsumeres lokalt. Godt Lokalt har derfor en klar målsetning om å øke graden av komplett forvaltning av mat og drikke innenfor regionene.

Bestilling

Gjennom vår avtale med Spesialgrossisten Troye AS får våre medlemmer på Vestlandet enkel tilgang på et stort mangfold av lokalmat.
Bestillinger foretas direkte via Spesialgrossisten:

Nettsider: www.godtlokalt.no
E-post: troye@spesialgrossisten.no
Tlf: 926 55 926

Betingelser

Kort vei fra bestilling til levering. Bestiller du før kl 06.00 om morgenen, får du levering samme dag. Det kan være geografiske forskjeller på leveringstid så ta kontakt med Spesialgrossisten Troye for å avklare dette. Alle varer er bonusgivende for medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjedens medlemmer.
Spesialgrossisten Troye kjører egne ruter i hele Vestland fylke.

Kampanje

I tillegg til at alle varer som kjøpes gjennom Spesialgrossisten Troye er bonusgivende på NHO Reiseliv Innkjøpskjedens bonusskala, kjøres det også en ekstra kampanje for perioden oktober og november. De utvalgte produktene i kampanjeperioden er:

  • 5% rabatt på pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat
  • 5% rabatt på pinnekjøtt fra Fana Kjøtt
  • 20% rabatt på svineknoker fra Fana Kjøtt
  • 10% rabatt på ternet bacon fra A. Idsøe
  • 10% rabatt på lutefiskloins fra Bacalaofabrikken
  • 15% rabatt på all kaffe fra Bergen Kaffebrenneri
  • 10% rabatt på alle produkter fra Fjåk Sjokolade
  • 10% rabatt på egg fra Bakketun Gård
  • 15% rabatt på alle varer fra Toppe Gartneri
  • 10% på persetorsk fra Brødrene Hjønnevåg (Utviklet i samarbeid med Bien)

 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: