Kjøp smittevernprodukter med rabatt i Innkjøpskjeden

Bilde av en restaurant med skillevegger i akryl montert som smittevern mellom bordsettingene.

I Innkjøpskjeden får du blant annet fleksible skillevegger i akryl og pleksiglass, rengjøringsmilder og avstandsmarkører til reduserte priser. Foto: NorEngros. Bildet er manipulert.

Skillevegger og smittevernskjermer, avstandsmerker, rengjøringsmidler og mere til. Innkjøpskjeden har produktene du trenger for å oppfylle smitteverntiltakene og redusere smittefaren blant ansatte og gjester.

Myndighetenes påkrevde smitteverntiltak for bedrifter innen servering, overnatting, camping og opplevelser stiller strenge krav til rengjøring, avstand og rutiner. Disse kravene er viktig for gjenåpning, men også for at gjester og ansatte skal føle seg trygge.

Logg inn i nettbutikken HorecaInnkjøp her.

Bilde av smittevernsskjerm i pleksiglass fra Plexon.

Du finner smittevernskjermer til rabatterte priser hos Innkjøpskjeden. Bilde: Plexon

Skillevegger og skjermer i akryl og pleksiglass

Skillevegger og skjermer gir mulighet for flere gjester, og kan monteres på bord og mellom bordsettinger for å redusere smittefaren. Skjermene kommer i ulike størrelser, og oppfyller kravene til smittevern ved kafeer, barer, restauranter, resepsjoner og andre områder der det kreves skjerming.

Klikk på lenkene nedenfor for å se priser og bestillingsdetaljer.

Avstandsmerker til gulv i flere farger

Avstandsmerkene fra NorEngros kommer i en rekke farger og utførelser.  Foto: NorEngros

Avstandsmerker og avstandstape

Det er viktig at bedrifen gir god informasjon til gjester og ansatte. Tydelig merking for å vise avstand, oppfordring til håndvask og å hoste i albuen gir viktige påminnelser til gjester og ansatte og skaper trygghet. 

Rengjøring og desinfeksjon

NHO Reiseliv har i samarbeid med Lilleborg utviklet en veileder som gir råd og informasjon om rengjøring for kantiner, restauranter, kafeer, hotell og mindre spisesteder som serverer mat. Last ned veilderen Trygge serveringssteder her. 

Innkjøpskjedens leverandører Lilleborg, Ecolab, Lubeco og NorEngros har et bredt og godt sortiment for innen rengjøringsmidler og smittereduserende tiltak, inkludert antibakteriell rengjøring, desinfeksjon, og rekvisita. Les mer og bestill i nettbutikken HorecaInnkjøp her.

#205

NHO Reiseliv har utviklet plakater for servering, camping, overnatting og opplevelser som kan benyttes fritt av bedrifter som følger bransjeveilederne. Klikk på bildet for å komme til nedlastingssiden.

Gratis materiell til nedlasting

Ved å følge smitteverntiltakene i veilederne Trygg campingTrygg overnattingTrygg servering og Trygge opplevelser, sikrer du at din bedrift følger alle lovpålagte retningslinjer - og gjør gjenåpning og drift av din bedrift så trygg som mulig for både ansatte og gjester.

NHO Reiseliv har utviklet plakater som kan benyttes fritt av reiselivsbedrifter som følger bransjeveilederne. Plakatene er tilpasset bedrifter innen overnatting, servering, camping og opplevelser, og kan lastes ned gratis her.

Bransjeveiledere gir full oversikt over smitteverntiltak

NHO Reiseliv har utviklet bransjeveiledere som gir full oversikt over smitteverntiltakene som kreves oppfylt ved norske serveringsbedrifter, overnattingsbedrifter, campingbedrifter og opplevelsesbedrifter.

Veilederne er utviklet av NHO Reiselivs advokater i tett samarbeid med myndighetene, og kan lastes ned gratis her.

 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: