Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Nye samarbeidspartnere 2016

Nyhet, Innkjøp

Publisert

I 2015-2016 har NHO Reiseliv Innkjøpskjeden inngått avtale med følgende samarbeidspartnere.

Colliers International AS 

De tilbyr et komplett spekter av tjenester innen kjøp & salg, utleie & søk (utleier og leietaker representasjon), bistå i reforhandling av inngåtte husleieavtaler, eiendomsforvaltning, verdivurdering, rådgivning, prosjektledelse, prosjekt og markedsvurderinger.

Brynild Gruppen AS

De tilbyr et bredt spekter av produkter! Med merkevarer som Brynild, Dent, Minde Sjokolade, Den Lille Nøttefabrikken og Michael's Farm finnes det noe for enhver smak og preferanse.

Kuraas (kun distribuert via Servicegrossistene)

Kuraas tilbyr alt fra et stort pålegg spekter, topping produkter, biffer, fileter, hamburgere, kalv, vilt, stekte, røkte og salte produkter. Noe for enhver meny.

Lubeco

Lubeco AS er et salgs- og servicefirma som har spesialisert seg på hygiene i det norske horecamarkedet. De har siden oppstart for 20 år siden hjulpet restaurantører med å få ren oppvask takket være driftssikre oppvaskmaskiner og produkter av høy kvalitet.

Statoil Fuel & Retail Norge AS

Leverandør til alle medlemmer som har behov for drivstoff, enten på deres stasjoner med kort eller til eget tankanlegg. Avtalen omfatter også fyringsoljer til alle de som har behov for oppvarming. Avtalen omfatter også rabatter på Statoil Personkort til alle ansatte i bedrifter tilknyttet NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Bulk, altså leveranser med tankbil er også inkludert i avtalen.

Pals

Pals er din spesialgrossist med et bredt utvalg av egenprodusert kaffe, konditorprodukter og produkter til ditt dessertbord. Som produsent av kaffe, marsipan, kransekakemasser, brød- og kakeblandinger, samt margarin, har de en kompetanse som de gjerne deler med sine kunder.

Gigseat

Bekvem sitteløsning for utebruk. Gigseat gjør det enklere å nyte kulturelle og sosiale opplevelser i det fri! Her er endelig en oppfinnelse som gjør at både du og gjestene dine kan nyte utendørs opplevelser uten bekymring for dårlig sittekomfort eller vond rygg.

Nordeca 

Nordens største produsent og utgiver av kart for det norske markedet. I samarbeid med store organisasjoner som DNT, Vegvesenet, Redningsselskapet mm. Utvikler vi kart av høy kvalitet med fokus på berikelig innhold.

Interflora Norge SA

Leveranse av blomsterdekorasjoner, snittblomster og planter. I alle Interflora-butikker finner du faglærte, kreative blomsterdekoratører. Disse bistår deg gjerne med ideer og forslag til alle anledninger, enten det er større arrangementer, faste leveranser av dekorasjoner, eller snittblomster i gavetil kunder, forretningsforbindelser og ansatte.

Call Systems Norge AS 

Call Systems Norge (CSN) leverer effektiviserende kommunikasjons-, teknologi og programvare-løsninger til en rekke bransjer. Produkt- og tjenesteporteføljen består av oppkallssystemer, kundetelling-/ analyse- og statistikksystemer og digital signale løsninger.

Hoist Group Norway AS 

Ledende leverandør av IT- og TV-systemer til hotellbransjen. Du kan kjøpe hele konseptet fra oss, og trenger bare en leverandør. Vi tar oss av alt – fra prosjektering, installasjon og hosting til service, support og finansiering.

Cask Norway

Leverandør av alkoholholdige drikkevarer via grossist. De leverer blant annet produkter som Ægir og Brewdog.

Komplett Services AS/ MPX 

MPX tilbyr alle bedrifter et bredt utvalg innen elektronikk.Vi har alt dere trenger av IT, elektronikkutstyr og hvitevare til konkurransedyktige priser - levert direkte på døren. Din egen rådgiver i vår kunnskapsrike salgsavdeling hjelper deg med ditt neste PC og telefonkjøp, med produkter for full wifi-dekning, Public Displays for informasjon og reklame til deres bedrift og når kjøleskapene skal byttes ut. Vi har mer enn 20,000 varer på lager og vi skal være best på pris, rask levering og service.

Sørlandskjøtt AS 

Sørlandskjøtt AS er en foredlingsbedrift med en produksjon av høykvalitets kjøttpålegg som spesialitet. I tillegg til pålegg produserer de en rekke kvalitetsprodukter til middagsbordet.

Allkopi 

Allkopi leverer førsteklasses produkter innen visuell kommunikasjon, som hjelper våre kunder å kommunisere, differensiere og skape verdier – i dag og i fremtiden.

Les mer om våre samarbeidspartnere på Innkjøpskjedens netthandel www.horecainnkjop.no 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: