Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Ny distriktssjef i Rogaland

Nyhet, Innkjøp

Publisert

Foto: Knut Berg

Knut Berg.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden satser videre og har ansatt Knut E. Berg som ny distriktssjef i Rogaland.

– Berg har lang og bred erfaring fra hotellbransjen, og gjennom årene har han opparbeidet seg et bredt nettverk og en god kompetanse innenfor Horeca. Det, i kombinasjon med hans faglige dyktighet og ryddighet, gjør at jeg er sikker på vi har en god rådgiver på plass for våre medlemmer i distriktet. Vi er svært glade for å ha fått med oss Knut på laget, sier regionsjef Ann Lynum i NHO Reiseliv.

– Jeg har alltid likt nye utfordringer og arbeidsområder. Bedriftene jeg har vært leder for, har alle vært medlemmer i NHO Reiseliv og dratt nytte av alle fordelene som finnes i medlemskapet. Nå gleder jeg meg til å hjelpe nye og eksisterende medlemmer se og dra nytte av fordelene medlemskapet i NHO Reiseliv og spesielt Innkjøpskjeden gir. NHO Reiseliv jobber med mange bra saker, og er en organisasjon jeg er stolt av å begynne å jobbe for, sier den nyansatte distriktssjefen. 

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en innkjøpsordning for medlemmer i NHO Reiseliv. Et medlemskap i NHO Reiseliv gir deg som bedrift mange gode fordeler, blant annet bonusutbetaling fra Innkjøpskjeden, forsikringer og juridisk bistand.

Ta gjerne kontakt med Knut enten du er medlem eller ønsker å få mer informasjon. Han nås telefon +47 959 21 191  eller på e-post: knut.berg@nhoreiseliv.no.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: