"Take over" i Trondheim

Nyhet, Innkjøp

Publisert

#205

Cafe to tårn i Trondheim hvor distriksjef Gøran Kimsaas jobbet under "Take over"

Vi jobbet på City Living Sentrum, et leilighetshotell midt i hjertet av Trondheim. Selve hotellet åpnet i oktober 2018, og i mai åpner de sin aller første restaurant i første etasje.

Hotellet har 50 rom, og drives på samme måte som City Living Schøller i samme by. Her får man en SMS med romnummer og sin egen kode, og man blir møtt av nye, fine, lyse rom.  Les mer om konseptet her. 

Innkjøpskjedens ansatte var med på alt fra innsjekk og utsjekk til renhold, kort sagt det meste man gjør på et leilighetshotell.

Rett over gaten fra hotellet ligger Graffi Grill Midtbyen. Her ble vi møtt av en smilende Christoffer Eriksen, som til vanlig er distriktssjef i Bergen for NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Eriksen så ut til å stortrives i rollen som barista bak baren.

Litt lenger oppe i byen fant vi Gøran Kimsaas, til daglig distriktssjef i Nordland, Troms, Finnmark og Svalbard, som denne dagen jobbet på Cafe To Tårn. Kafeen ligger vegg i vegg med den ikoniske Nidarosdomen, og er til daglig fullbooket. Kimsaas hadde lunsjansvar for 30 gjester.

Veien gikk videre til Super Hero Bruger, hvor Tomas Holy, distriktssjef i Agder og omegn, møtte sine gjester med et smil. Han jobbet på kjøkkenet og hadde ansvar for å forberede ettermiddagsrushet.

På  Røft Rôtisseri jobbet regionsjef Ann Lynym, som skrøt veldig av kyllingen på menyen. Vi var nødt til å teste, og hun hadde rett: Kyllingen var veldig bra.

Tusen takk til alle våre medlemmer, som ønsket oss varmt velkommen og var tålmodige med oss. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: