Kjenner du en som fortjener Horecabransjens Ærespris?

Nyhet, Innkjøp

Publisert

Morten Karlsen, NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Espen Wasenius, Norske Kokkers Landsforening er to av jurymedlemmene som skal vurdere innkomne forslag til Horecabransjens Ærespris 2023. (Foto: Morten Holt)

Hvert tredje år deles Horecas Ærespris ut, og i 2023 skal historiens fjerde vinner kåres. Har du en kandidat i tankene som fortjener denne høye utmerkelsen?

I februar 2023 braker det løs med ny prisutdeling på Umami Arena i Nova Spektrum. 

Horecabransjens Ærespris

Horecabransjens Ærepris gis til en person som i tillegg til å ha vært markant i bransjen i en årrekke, også har vært en forbilledlig arbeidsgiver med tanke på etisk standard, kvaliteten på HRM (særlig bredt på rekruttering ved læringer), og med gode/tilfredsstillende økonomiske resultater over tid. Vinneren bør ha stått for nyskapning, forankret i norsk virkelighet.

Hvordan stemme frem din kandidat

Dersom du har en kandidat som oppfyller kriteriene til denne prisen, send en epost med begrunnelse til morten@askmedia.no

Jury

Bak prisutdelingen av Horecas Ærespris står NHO Reiseliv, Norske Kokkers Landsforening (NKL) og Horeca-magasinet, hvor beslutningen tas av en faglig sterk og uavhengig jury.

Tidligere vinnere

Jan E. Rivelsrud ble utnevnt av Kong Harald i 2006 til ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden for arbeidet han utførte ved å bygge opp Ricakjeden. Rivelsrud var den første til å vinne Horecas Ærespris i 2014.

Arne Brimi er har i en årrekke imponert med sine kokkekunnskaper, både nasjonalt og internasjonalt. Han ble i 2005 utnevnt til ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden for sin "innsats for norsk matkultur", og han har skrevet flere kokebøker. Han vant Horecas Ærespris i 2017.

Bent Stiansen er en utmerket norsk kokk med lang erfaring innen faget, og i 1993 var han den første nordmannen og skandinaveren som vant Bocuse d`Or. Han er til stadighet å se på TV, og har drevet den anerkjente restauranten Stattholdergården siden 1994. Han vant Horecas Ærespris i 2020.

Umami Arena

Vi ses på Umami Arena på Nova Spektrum 14. – 17. februar 2023, hvor det vil være et stort mangfold av nasjonale og internasjonale utstillere fra store kjente merkevareleverandører til små lokalprodusenter i tillegg til en en rekke norske- og internasjonale mesterskap innen mat og drikke.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: