Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Inviterer til innkjøpsmesse

Publisert

Distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Midt-Norge, Erlend-Andre Iversen ønsker velkommen til innkjøpsmesse på Clarion Hotel & Congress i Trondheim den 23.mai.

Ansatte i overnatting- og serveringsbransjen er invitert når NHO Reiseliv Innkjøpskjeden arrangerer messe under årskonferansen til NHO Reiseliv på Clarion Hotel & Congress i Trondheim den 23.mai.

Mellom kl. 12.00 og 17.00 stiller over 90 av våre viktigste leverandører ut sine produkter og nyheter på innkjøpsmessen.

Mens årskonferansen kun er åpen for medlemsbedrifter i NHO Reiseliv, kan alle over 20 år og som jobber i bransjen og spesielt de som bestiller varer og produkter, delta gratis på Innkjøpsmessen. Dette er en stor messe hvor du får anledning til å rusle rundt, og bli bedre kjent med det brede sortimentet vi har innen kategoriene mat, drikke, nonfood og tjenester. Vi byr på gode samtaler med bransjekollegaer, produktnyheter i tillegg til å smake på spennende mat og drikke.

– Dette er din bedrifts mulighet til å se hva som rører seg i markedet fra våre samarbeidspartnere. Vi gleder oss til å se deg på Innkjøpsmessen 23.mai, sier distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Midt-Norge, Erlend-Andre Iversen.

Bygge relasjoner

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden jobber aktivt for å utvikle dynamikken mellom medlemmer og leverandører, og innkjøpsmessen er en viktig arena for dette.

– Dette er en fin mulighet for våre leverandører å presentere sin bedrift og deler av sitt sortiment og tilbud ovenfor næringen. Utstillerene representerer hele bredden i det behovet man har av produkter og tjenester hos ett reiselivsmedlem, sier dir.innkjøp og verving i i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Morten Karlsen.

– NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har nå en arena hvor du kan komme innom og hente inspirasjon til din neste meny. Ta med deg servitører, bartendere, kokker og bransjekolleger til en fantastisk messe på Clarion Hotel & Congress, her skal nye ideer og verdier skapes, sier distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Midt-Norge, Erlend-Andre Iversen.

 

Meld deg på

– Fra tidligere Årskonferanse. Myldrende folkeliv og gode samtaler. Ta med en bransjekollega og bli med på årets innkjøpsmesse.

Endelig kan bransjen møtes igjen. Dette er en messe du virkelig ikke vil gå glipp av.

Alle ansatte i overnatting- og serveringsbransjen er velkommen, både medlemmer og du som ønsker å vite mer om medlemskap og hva våre samarbeidspartnere kan tilby.

Benytt anledningen til å snakke med oss i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden om alt du måtte lure på tilknyttet våre gode medlemsfordeler. 

Vi håper så mange som mulig tar turen innom innkjøpsmessen for inspirasjon og en hyggelig prat.

Forhåndsregistrer deg til innkjøpsmessen her

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: