NHO Reiseliv

Innhold

Det summer bra på Bien Bar

Nyhet, Jobb i reiseliv

Publisert

Fra venstre: Silje Sandnes (driftsleder Bien). Aleksander (servitør) Bente Kuven Osland (avd. leder Klosterhagen hotell), og Wenche Salthella (bransjesjef NHO Reiseliv Vestlandet). Fotograf: Ragnhild Friis-Ottessen, NHO Service.

Ringer i Vannet delte fredag ut diplom til Bien Snackbar på Danmarksplass i Bergen.

Petter Lidal, eier av Bien, får blomster av Wenche Salthella, bransjesjef for NHO Reiseliv Vest-Norge. Fotograf: Ragnhild Friis-Ottessen, NHO Service.

Bien er et kjent navn i Bergen og på Vestlandet. Gard Haugland og Petter Lidal, de to eierne, åpnet Snackbaren vegg i vegg med Bien bar fordi det var blitt så populært at de ikke hadde plass nok til alle gjestene. De utvidet med Bien Snackbar høsten 2015, og har fått gode tilbakemeldinger.

Bien Snackbar signerte intensjonsavtale med Ringer i Vannet i utgangen av februar, og ansatte 1. mai en kokk og en servitør. Begge de nyansatte kom rett fra arbeidstrening hos Klosterhagen Hotell i Bergen. Det er arbeids og inkluderingsbedriften Alf AS som driver hotellet.

- Jeg er imponert over den faglige kvaliteten til kokken vi har ansatt, sier kjøkkensjef Sondre Dirdal på Bien Bar.

Les mer om prosjektet Ringer i vannet på NHO.no 

Wenche Salthella, bransjesjef For NHO Reiseliv Vest Norge delte ut blomsterbukett til Petter Lidal, eier av Bien, som er en god ambassadør.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: