Her blir McDonald's Ringer i Vannet-bedrift

Publisert

– TAR SAMFUNNSANSVAR: HR-direktør Reidar Kleven i McDonald's Norge undertegner avtalen som gjør restaurantkjeden til Ringer i Vannet-bedrift. Til høyre: Paal Haavorsen, prosjektleder for Ringer i Vannet. Foto: Ragnhild Friis-Ottessen.

– Har man først begynt hos oss, og man gjør en god jobb, er det gode vekstmuligheter for den enkelte.

Med sine 73 restauranter og en årlig omsetning på over en milliard kroner er McDonald's en av Norges største restaurantkjeder. Bare i Norge sysselsetter virksomheten omtrent 2900 medarbeidere fra 80 forskjellige nasjoner.

Nylig skrev McDonald's under en konsernavtale med NHOs rekrutteringsprogram Ringer i Vannet. Rekrutteringsprogrammet kobler NHO-bedrifter med personer som av ulike årsaker har falt utenfor arbeidslivet.

Les mer: Ringer i Vannet hjelper bedrifter med arbeidskraft 

 

Les også:  Støtvig hotel om Ringer i Vannet: – Profesjonelt og kostnadsfritt

Alle restaurantene med

Avtalen mellom McDonald's Norge og Ringer i Vannet omfatter samtlige av McDonald's 73 restauranter i Norge.

En rekke av bedriftene er franchiseeide, og franchiseeierne har selv vedtatt at de ønsker å være med i Ringer i Vannet, forklarer HR-direktør Reidar Kleven i McDonald's Norge.

– Flere av franchisetakerne startet selv sine karrierer i en McDonald's-restaurant. Har man først begynt hos oss, og man gjør en god jobb, er det gode vekstmuligheter for den enkelte. Vi har god erfaring med å samarbeide både med NAV og lokale arbeidsmarkedsbedrifter. Nå håper vi Ringer i Vannet raskt vil få feste i den enkelte McDonald's-bedrift, sier Kleven.

Samfunnsansvar

Paal Haavorsen, som er prosjektleder for Ringer i Vannet, er glad for at McDonald's Norge har blitt med i Ringer i Vannet.

– Her tar McDonald's samfunnsansvar, sier Haavorsen.

I mars ble McDonald's kåret til Norges tredje beste arbeidsplass i kategorien store bedrifter med over 500 ansatte. I slutten av mai meldte restaurantkjeden seg inn i NHO Reiseliv.

– McDonald's er en stor arbeidsgiver som gjør enormt mye for ungdomssysselsetting. De er ryddige og populære, og de tar et seriøst arbeidsgiveransvar også ved å melde seg inn hos oss, sa NHO Reiseliv-sjef Kristin Krohn Devold. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: