NHO Reiseliv

Innhold

900 i kø for jobb på The Hub

Nyhet, Jobb i reiseliv, Overnatting

Publisert

Kristin og Petter foran mange mennesker

Petter Stordalen inspirerer jobbsøkerne under Talentjakten søndag 16. september. Kristin Krohn Devold var en del av juryen, og møtte mange spente kandidater. (Foto: Clarion Hotel The Hub)

Søndag satt 900 spente søkere i salen, med mål om å kapre drømmejobben hos Petter Stordalen. Clarion Hotel The Hub skal rekruttere til 250 nye stillinger før hotellet åpner i mars 2019.

– Målet i Nordic Choice Hotels er Nordens beste og mest inkluderende arbeidsmiljø. Det starter allerede i første intervjurunde. På Talentjakten får alle sjansen til å presentere seg selv, før de leverer CV og den videre rekrutteringsprosessen fortsetter. Vi ser etter engasjerte mennesker, ikke bare imponerende papirer, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

Optimistisk på vegne av reiselivets fremtid

Kristin Krohn Devold satt i juryen da 250 nye medarbeidere skulle velges ut til Clarion Hotel The Hub.

– Det er ingen tvil om at her står vi overfor en kvalitet av søkere, som reiselivet får, fordi vi kan tilby noe spesielt. Derfor er jeg også veldig optimistisk på reiselivets fremtid, og vi vet fra før at 50% av norsk ungdom kan tenke seg å jobbe i reiselivet, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.

Clarion Hotel The Hub blir Oslos nye storhotell, et av Skandinavias største. Mye skal på plass før hotellet åpner 1. mars neste år, ikke minst 250 ansatte til en lang rekke stillinger. 2223 søkere hadde meldt seg på i forkant av Talentjakten, og i formiddag stod over 900 i kø på utsiden av Oslo Kongressenter. Fra ungdom til pensjonister.

Mangfold er vårt varemerke

– På Talentjakten kommer menneskene først og papirarbeidet etterpå. Vi åpner døren og gir alle sammen muligheten til å presentere seg selv, sitt engasjement og sine ambisjoner. I dag får de en smakebit på vår kultur og karrieremulighetene vi tilbyr. Mangfold er vårt varemerke, og vi elsker at det har kommet så mange ulike folk, med ulike bakgrunner og ulike erfaringer, sier André Schreiner, hotelldirektør på Clarion Hotel The Hub.

Talentjakten er første trinn i en fem-trinns rekrutteringsprosess. Alle søkere får to minutter til å presentere seg selv for en jury, bestående av ledere innen hotell og HR. Søkerne leverer også en skriftlig søknad og CV. Kandidatene som går videre, må gjennom workshops og dybdeintervjuer før mulig ansettelse.

– Vår bransje handler nettopp om møter mellom mennesker, så vi vil helst møte personen før vi møter CVen. Vi verdsetter kompetanse og formell utdannelse, men gir også mange flere en mulighet til å få en vei inn i vår spennende bransje. Vi har behov for å utvikle og utfordre oss selv for å møte nye behov i fremtiden. For oss er Talentjakten veien til den innovative, mangfoldige arbeidsplassen vi ønsker å bygge, sier Elisabet Søyland, Director of Passion / HR i Clarion Hotels Norge.


Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: