NHO Reiseliv

Innhold

Campingbedrift hedret for inkludering

Nyhet, Jobb i reiseliv

Publisert

#005

Gaute og Aud Kristin Rømo, som driver Føllingstua Camping i Steinkjer, mottok 3. oktober blomster og diplom fra Janne Krohn-Hansen i Ringer i Vannet og Lena Oldren Heggstad og Lise Brevik fra arbeids- og inkluderingsbedriften Reko.

Føllingstua Camping i Steinkjer ansatte i sommer tre personer gjennom rekrutteringsprogrammet Ringer i Vannet. Nylig ble eierne hedret for inkluderingsinnsatsen.

Fakta om Ringer i Vannet
  • Rekrutteringsstrategi i regi av NHO som kobler NHO-bedrifter med mennesker som av ulike årsaker har falt utenfor arbeidslivet. Målet er fast ansettelse og flere tilbake i arbeid.
  • Ringer i Vannet kartlegger bedriftenes behov og finner kostnadsfritt riktig person til jobben.

– Bedrifter som tør å tenke nytt og som ønsker å ta sin del av ansvaret for arbeidsinkludering, fortjener all verdens heder, og det er veldig kjekt at det er nettopp campingbransjen, som er en ganske ny bransje for oss, som tar dette ansvaret, sier Janne Krohn-Hansen, regionsansvarlig for Ringer i Vannet i Trøndelag og Nordland.

Hun delte ut diplom til eierne av Føllingstua Camping, Gaute og Aud Kristin Rømo, på et seminar i regi av arbeids- og inkluderingsbedriften Reko på Steinkjer 3. oktober. Seminaret «Raushet og arbeidsinkludering» ble arrangert i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober.

Veilederne Lena Oldren Heggstad og Lise Brevik i Reko, som har bistått Føllingstua i rekrutteringsprosessen, overrakte blomster til ekteparet Rømo.

Gaute Rømo er takknemlig for å ha fått tak i tre dyktige kandidater gjennom Ringer i Vannet.

– Arbeidsmessig har denne sommeren vært den beste sommeren for oss. Sesongsvingninger medfører at det er vanskelig å få til ansettelser, da vi ikke kan tilby full jobb. Nå har vi funnet et nytt spor der vi finner dyktige kandidater. Det er klart at vi vil fortsette å rekruttere på denne måten så lenge vi driver, sier campingeieren.

Verdensdagen for psykisk helse er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse. Årets tema er raushet, og man oppfordres til å vise raushet i møte med det som kan være fremmed.

Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: