Hovedtema for konferansen er rekruttering til restaurant- og matfag, samt utdanning og kompetanse for fremtiden for våre bransjer.
Konferansen arrangeres i et samarbeid mellom NHO Mat og Drikke, Baker- og konditorbransjens landsforening, Sjømat Norge, NHO Reiseliv, Norges Kokkemesteres Landsforening og initiativtakeren: Foreningen for opplæringskontorene i restaurant og matfag.
Faglig møteplass
– Målet er å lage en møteplass for alle som er opptatt av restaurant- og matfagene. Med en ny fagutdanning på trappene er det viktig å sette av tid til å lære av hverandre, og bestemme hvordan vi best kan rekruttere og utdanne til restaurant- og matfagene, sier rådgiver Hilde Veum i NHO Reiseliv.
– Vi tror dette skal bli to nyttige og innholdsrike dager, og ønsker spesielt velkommen til Landsbruks- og matminister Jon Georg Dale som vil innlede om Matnasjonen Norge, sier Veum.
Konferansen passer særlig for deg som
- jobber i et opplæringskontor
- er prøvenemndsmedlem
- er kokkelaugsmedlem eller andre relevante laug innenfor RM
- er lærer i restaurant- og matfag
- er faglig leder eller opplæringsansvarlig i en bedrift
- er HR-ansvarlig i bedrift eller på et hovedkontor
For mer informasjon, se konferansens egen nettside