Dato for mekling hos Riksmekleren er satt

Nyhet, Lønn og tariff

Publisert

#205

Kalender

Fellesforbundet og NHO Reiseliv, samt Parat og NHO Reiseliv, er blitt innkalt til mekling hos Riksmekleren først 22. og 23. oktober 2020.

Det vises til vårt bruddsirkulære 09.09.2020 som ble sendt våre tariffbundne medlemsbedrifter i forbindelse med brudd i forhandlingene mellom Fellesforbundet og NHO Reiseliv, og Parat og NHO Reiseliv, i tariffoppgjøret om Riksavtalen (avtale nr. 79 og 226).

Riksmekler har nedlagt forbud mot arbeidsstans og partene er nå i meklingsfasen. Da det er et stort antall tariffoppgjør som har gått til mekling, er Fellesforbundet og NHO Reiseliv, samt Parat og NHO Reiseliv, blitt innkalt til mekling hos Riksmekleren først 22. og 23. oktober 2020.

Dette innebærer at dersom partene ikke finner frem til en omforent løsning ved hjelp av Riksmekleren, vil en arbeidskonflikt (streik) være en realitet fredag 23. oktober kl. 24.00 (natt til lørdag 24. oktober).

SMS-varsling om lønnsoppgjøret 2020

SMS-varsling om lønnsoppgjøret 2020

Registrer ditt mobilnummer nedenfor for å motta SMS-varslinger.

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn ditt mobilnummer

 

Dine data lagres trygt og brukes kun til utsending av SMS under lønnsoppgjøret 2020. Mottatte data slettes på forskriftsmessig måte etter lønnsoppgjøret er over.

For mer informasjon, se NHO Reiselivs personvernerklæring

Alt om lønnsoppgjøret 2020

Vårens oppgjør bli et såkalt hovedoppgjør der partene forhandler om alt i en tariffavtale – fra lønn til arbeidstid og pensjon.

Her finner du siste nytt, informasjon om gangen i et lønnsoppgjør, og svar på ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: