NHO Reiseliv

Innhold

Bli med i Innkjøpskjeden

Publisert

Ta gjerne kontakt med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden hvis du ønsker mer informasjon om hva et medlemskap hos oss innebærer.

Innkjøpskontrakt

For å bli med i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden må bedriften være medlem i eller melde seg inn i en NHO-landsforening.

Når du sender inn søknadsskjema, bekrefter du at du har lest og akseptert gjeldende regler og vilkår. Etter at Innkjøpskjeden har mottatt signert kontrakt, vil du få en epost hvor du må bekrefte at informasjonen er korrekt. Søknaden din blir følgelig behandlet.

Dersom din bedrift ønsker å benytte seg av Innkjøpskjedens øl-, vin- og brennevinsavtaler, må det signeres en egen forpliktende tiltredelsesavtale. Avtalen gir deg fremforhandlede flaskerabatter, og kjøpet øker partnerbonusen. Om du har krysset av i Innkjøpskontrakten at du ønsker å tiltre øl, - vin- og brennevinsavtalen via grossist, vil det automatisk dukke opp et skjema som må fylles ut. Det skjer etter at innkjøpskontrakten er sendt inn.

Krysser du av for å benytte Innkjøpskjedens ølavtale med Hansa, Mack eller Ringnes, vil du få tilsendt skjema på epost. Hvis du ønsker å få tilsendt netthandelskontrakt, kan du også krysse av for det i søknadskjemaet.

Trenger du hjelp til å fylle ut søknadsskjema, eller ønsker annen informasjon om medlemskap i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, ber vi deg ta kontakt på innkjopskjeden@nhoreiseliv.no

Allerede medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og ønsker å tiltre avtalene om alkoholholdige drikkevarer eller ta i bruk vår netthandel?

Klikk på boksene vin - og brennevinsavtale, ølavtale eller netthandel. 

 

Søknadsskjema for medlemskap i Innkjøpskjeden.

Nummeret er avmeldt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: