NHO Reiseliv

Innhold

Partnerbonus og kjøpsstatistikk

På Min Side finner du oversikt over ditt kjøp fra de ulike samarbeidspartnerne og foreløpig beregnet Partnerbonus.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er eid av medlemmene og overskuddet tilbakeføres gjennom en attraktiv bonusordning som premierer lojalitet til avtalene.

Min Side finner dere oppstilling over partnerbonusoppgjøret og kjøp/statistikk.  Dette er en plattform som gir dere mulighet til å følge med på  utviklingen av din oppsamlede partnerbonus fra måned til måned, og oversikt over hvordan din bonus er bygd opp. Dette er et nyttig verktøy for din bedrift.

Når innlogget, trykk på arkfanen "Min bedrift" som du finner på toppen av nettsiden. Deretter klikker man seg inn på området Partnerbonus hvor du får oversikt over:

  • Oppgjør Partnerbonus: Inneholder årets partnerbonusoppgjør og foregående år.
  • Ølbonus Mack/Ringnes/Hansa: Inneholder årets ølbonusoppgjør og foregående år
  • Estimert Partnerbonus: Viser årets opparbeidende bonus og sum av kjøp pr. måned. Du finner hvilke leverandører som er benyttet, hvilke beløp som er foreløpig opptjent partnerbonus per leverandør og sum total.

Du har også muligheten til blant annet å se tidligere partnerbonusoppgjør, bonusskalaer, bonusprosent, avdekke eventuelle avvik, regnskapsbilag for avsetning regnskapet, få oversikt over hvilke leverandører bedriften er tilknyttet og hvilke leverandører som er i avtalesortimentet som dere ikke benytter.

Logg på "Mitt medlemskap" og se oversikt over Partnerbonus og kjøpsstatistikk.

 Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: