NHO Reiseliv

Innhold

NHO Pensjon - nytt tilbud til våre medlemmer

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

NHOs medlemsbedrifter får fra 2. mai anledning til å tegne avtaler om innskuddspensjon på markedsledende betingelser i Storebrand.

Gode betingelser på pensjon for våre medlemmer

Med NHO Pensjon har vi på vegne av våre 24 000 medlemsbedrifter forhandlet frem et bedre og mer komplett tilbud til våre medlemsbedrifter enn det vi tidligere har hatt gjennom NHO Tjenestepensjon, sier Kristin Diserud Mildal, avdelingsdirektør i NHO.

Det er lagt vekt på at ordningen skal dekke både enkle innskuddspensjonsordninger og mer komplekse og sammensatte ordninger. NHO Pensjon er derfor et godt og konkurransedyktig tilbud for både små og store medlemsbedrifter. I tillegg vil de ansatte tilbys svært gode betingelser på blant annet pensjonskapitalbevis.

- Vårt mål har vært å kunne tilby en god, trygg og enkel innskuddspensjonsordning for våre medlemsbedrifter. Denne avtalen setter en helt ny standard i markedet, det er en glede å endelig kunne tilby våre medlemmer denne løsningen, sier Mildal.

– Med NHO Pensjon og NHO Forsikring har vi fått på plass to gode medlemsfordeler som utfyller hverandre, og som kan gi bedriftene vesentlige besparelser. I tillegg er det kjekt for bedriftene å vite at NHO følger opp avtalene og løpende passer på at betingelser og løsninger er konkurransedyktige.

Fire grunner til at bedriftene bør velge NHO Pensjon

1. Svært gode betingelser
NHO har forhandlet frem en avtale som gir alle medlemsbedrifter betingelser som normalt er forbeholdt de aller største bedriftene.

2. Markedets høyeste kundetilfredshet
NHO Pensjon er en videreutvikling av NHOs Tjenestepensjon. Den gamle løsningen hadde markedets høyeste kundetilfredshet ifølge Norsk Kundebarometer/Barcode. NHO Pensjon er en enda bedre og mer gunstig ordning.

3. Konkurransedyktig avkastning
Bærekraftige og enkle investeringsløsninger som forventes å gi de ansatte konkurransedyktig avkastning på pensjonsinnskuddene.

4. Markedets beste løsninger for ansatte
De ansatte tilbys gode råd om pensjon og svært gode betingelser på blant annet pensjonskapitalbevis.

Her kan du finne mer informasjon om den nye medlemsfordelen NHO Pensjon

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: