Fortsatt ledige plasser på Snowballkonferansen

Nyhet, Destinasjon

Publisert

NHO Reiseliv-sjef Kristin Krohn Devold ønsker velkommen til Snowballkonferansen 2017.

1 og 2. februar er det klart for Snowballkonferansen 2017 på Meetingpoint Hafjell.

Snowballkonferansen er en nasjonal konferanse om destinasjonsutvikling, bærekraft og konkurranseevne. I år finner konferansen sted på Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort 1. og 2. februar.

Bærekraft og tjenestedesign

Bente Bratland Holm, som nylig begynte som reiselivssjef i Innovasjon Norge, har åpningsforedraget. Hva blir hennes fanesaker for norsk reiseliv i årene som kommer?

Neste bolk handler om bærekraftig reiseliv. 2017 er FN-året for bærekraftig turisme. Hva er bærekraftig reiseliv i praksis? Spørsmålet blir belyst både på destinasjons- og bedriftsnivå.

Tjenestedesign er et annet sentralt tema. Hvordan kan tjenestedesign bidra til økt gjestetilfredshet og økt lønnsomhet? På konferansen blir det presentert eksempler fra omstillingsprosjektet for høyfjellshoteller i Oppland. Dagen avsluttes med middag i eventyrlige omgivelser i Hunderfossen Familiepark.

Digital markedsføring

Dag to av konferansen handler blant annet om digital markedsføring, og hva som skal til for å få økt salg. Representanter for både Google, Facebook, VG, Opinion og Usus skal holde foredrag.

Som deltaker får du også innblikk i hva som kreves for å lykkes i det kinesiske markedet, som er i eksplosiv vekst.

Etter lunsj får deltakerne anledning til å fordype seg i hovedtemaene gjennom tre ulike «workshops».

Konferansen arrangeres av Visit Lillehammer og Høgskolen i Lillehammer i samarbeid med NHO Reiseliv, Innovasjon Norge, Oppland fylkeskommune og Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal.

Les mer og meld deg på Snowballkonferansen

 

Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: