NHO Reiseliv vokser - feirer 3 600 medlemmer

Nyhet

Publisert

TROFAST MEDLEM: Tidligere i år overrakte NHO Reiselivs Henrik Hamborg blomster til Ann Mari Wang-Johannessen, daglig leder ved Oslo Militære Samfund (OMS), som en takk for 75 års medlemskap i landsforeningen. Foto: NHO Reiseliv.

Landsforeningen har hatt en gradvis økning av antall medlemmer de siste ti årene. Ved utgangen av 2021 har NHO Reiseliv nådd 3600 medlemmer.

Administrerende direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold. Foto: Oda Hveem.

NHO Reiseliv har siden 2011 vokst med gjennomsnittlig 381 medlemmer per år, hvorav 2020 har vært det året flest nye medlemmer har kommet til (520 medlemmer).  

— Jeg tror pandemien har ført til at enda flere reiselivsbedrifter ser verdien av et medlemskap i Norges største arbeidsgiverorganisasjon. Det å ha tilgang til dyktige jurister som kan bistå medlemmene med alle slags spørsmål de har om permitteringer, nye smittevernregler og så videre er uvurderlig i den krisen reiselivet står i. Flere setter pris på å være en del av et fellesskap, og en del av en organisasjon som har tett dialog med myndighetene, og som er et tydelig talerør for bransjen, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.  

Les mer: Se alle våre medlemsfordeler og bli medlem her 

Stor pågang på nettsidene

Fra før landet stengte ned i mars 2020, og kontinuerlig siden, har kommunikasjons- og digitalavdelingen i NHO Reiseliv jobbet målrettet for å tilby viktig informasjon for å bistå våre medlemmer i krise. Statistikken over besøk til nettsidene våre viser at dette har gitt resultater, og vi er glade for å kunne tilby digitale verktøy og informasjon som medlemmene våre benytter seg av.

Så langt i 2021 har vi hatt 1.05 millioner sidevisninger på www.nhoreiseliv.no. Det er en økning på over 8 prosent fra rekordåret 2020. Det er i tillegg en stor økning i returnerende besøkende på nettsidene våre; over 25 prosent av brukene er innom nettsidene vår flere ganger i måneden. Samtidig ser vi en enorm vekst i nye brukere, spesielt til artikler  som omhandler regler for innreise og smittevernveiledene.

— Vi skal kjempe oss opp igjen  

NHO Reiseliv-direktøren understreker at NHO Reiseliv vil fortsette å kjempe for reiselivsbedriftene, og vil fortsette den tette dialogen organisasjonen har med myndighetene: 

— Reiselivet er den næringen som ble hardest rammet av pandemien, og som fortsatt er i en dyp krise med en ny sosial nedstengning og strenge smitteverntiltak. Men reiselivet kommer til å reise seg igjen. Det så vi da samfunnet åpnet igjen etter sommeren. Kundene strømmet til oss, og de kommer til å strømme til igjen så fort restriksjonene er borte. Vi skal klare å kjempe oss opp igjen, også denne gangenlegger Krohn Devold til.

Les mer: Medlem i 75 år: — Det har vært utrolig viktig for oss

— Med 3600 medlemmer er NHO Reiseliv en stor og sterk organisasjon som taler på vegne av alle bransjene i reiselivet. Sammen med våre medlemmer vil vi fortsette den tette dialogen vi har med myndighetene, og kjempe for enda bedre støtteordninger og en rask gjenreising av næringen. Sammen står vi sterkere, avslutter Krohn Devold.  

NHO Reiseliv har også fått satt reiselivsnæringens utfordringer solid på medias dagsorden og vil fortsette med å synliggjøre konsekvensene av krisen.

Medlemsbedriftene i NHO Reiseliv spenner fra små familieeide bedrifter til multinasjonale selskaper. Bransjer: Serveringovernattingcampingopplevelseridrettsarrangementkulturell og kreativ næringdestinasjon og bilutleie. 

Les mer: Hva koster medlemskap? 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: