Årets største happening er rett rundt hjørnet: — Dette blir kjempebra

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

Den tidligere reiselivsdirektøren ved Innovasjon Norge, Bente Bratland Holm, er konferansier for NHO Reiselivs Årskonferanse 2022. Hun og NHO Reiseliv-direktøren, Kristin Krohn Devold, gleder seg stort til å møte alle sammen fysisk i mai. Foto: NHO Reiseliv.

Mandag 23. til tirsdag 24. mai åpner NHO Reiseliv døren til Landsmøte, Årskonferanse og Innkjøpsmesse. Byen er Trondheim og vi gleder oss til å møtes til sosiale og inspirerende dager.

— Kjære alle sammen! På vegne av NHO Reiseliv, så vil jeg ønske dere hjertelig velkommen til årets konferanse som i år avholdes i Trondheim i mai. Vi har to stappfulle dager med et kjempebra program, sier Bente Bratland Holm, konferansier for NHO Reiselivs Årskonferanse 2022. 

Etter to lange år med hjemmekontor og digitale konferanser, kan vi endelig møtes alle sammen. Så hold av datoene 23. og 24. mai! Årets konferanse, med temaet “Morgendagens reiseliv”, er en happening du virkelig ikke vil gå glipp av.  

Påmeldingen til konferansen, som vil skje på Clarion Hotel & Congress Trondheim denne våren, er nå åpen.

Meld deg på NHO Reiselivs årskonferanse 2022 her. 

Skape, bygge, begeistre  

Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv, gleder seg til en konferanse fylt med foredrag, sosiale samlinger, kortreist mat og opplevelser.  

— Dette blir kjempebra. Vi skal bruke konferansen til å snakke om å skape, som er nettopp det vår næring gjør. Vi er den største gründerbransjen; Vi lager bedrifter og arbeidsplasser, sier Krohn Devold. 

— Så skal vi snakke om det å bygge samfunn. Det er det vi gjør når vi er "kommunens beste venn". 

Og når vi skaper bolyst over hele Norge. 

— Også skal vi snakke om å begeistre. Det gjør vi med våre ansatte, med våre gjester, og med oss selv! 

Avsluttes med en stor fest  

Like viktig som det flotte faglige programmet, er å ha en skikkelig fest etter to år med Covid.  

Årskonferansen avsluttes derfor med en fest i stor stil, der komiker og trønder Jon Brungot, en av Norges morsomste menn, skal ta oss gjennom denne festkvelden.   

— Her blir det festmiddag, underholdning, artister og gode muligheter til å bygge nettverk, møte kollegaer og møte konkurrenter. Vel møtt alle sammen, avslutter Krohn Devold. 

Meld deg på NHO Reiselivs årskonferanse 2022 her. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: