NHO Reiseliv

Innhold

Victoria Pub sparer nesten 50.000 kroner i året med NHO Forsikring

Nyhet, Servering, Medlemskap og fordeler

Publisert

Victoria Pub i Kristiansand har mer enn halvert forsikringsutgiftene etter at bedriften byttet til NHO Forsikring.

– I mitt tidligere forsikringsselskap hadde jeg en utgift på 80.000 kroner i året i forsikringer, men etter at jeg i mars byttet til NHO Forsikring har utgiftene gått ned til nesten 30.000 kroner i året. Dette er jo en kjempebesparelse for en liten bedrift som vår, sier eieren av Victoria Pub, Oddleif Andersen.

Bedre forsikret, men billigere

Andersen ble tipset om forsikringsordningen av en samarbeidsparter som også driver pub i Kristiansand. Samarbeidspartneren kunne fortelle om store besparelser ved å bytte til NHO Forsikring.

– Jeg tok deretter kontakt med NHO Reiselivs forsikringskontakt og sendte inn papirene på forsikringen jeg hadde i mitt gamle forsikringsselskap, men sladdet prisene jeg betalte. Tilbudet jeg fikk, basert på det jeg allerede hadde av forsikringsordning, var betydelig lavere. Vi hadde akkurat bygd om, så jeg hevet et par forsikringsposter med to millioner, og likevel ble det veldig mye billigere å ha forsikring gjennom NHO Reiseliv, sier Andersen.

God oppfølging

Han er også svært fornøyd med hvor enkelt det er å bytte til NHO Forsikring.

– Det har bare vært positivt fra første stund. Forsikringskontakten i NHO Reiseliv har vært svært hjelpsom og besvart alle mine spørsmål raskt. Han ordnet alt, inkludert oppsigelse i det andre forsikringsselskapet. Men det viktigste for meg og en liten bedrift som Victoria Pub er at giroen for forsikringen er mer enn halvert, sier Andersen.

Kontakt NHO Forsikring:

NHO Reiselivs medlemsbedrifter har egen kontaktperson:
Christoffer Lundgreen, christoffer@nhoforsikring.no,
tlf: 941 30 072 / 23 08 85 38.

Du kan også sende NHO Forsikring til 2007 for å bli kontaktet.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: