NHO Reiseliv

Innhold

Arbinn.no: Ny digital arbeidsgivertjeneste

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

For å gi deg som medlem lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

- På arbinn.no har advokatene og ekspertene i NHO-felleskapet laget gode veiledere, sjekklister og spørsmål og svar på de vanligste arbeidsrettslige temaene, sier Christin Oldebråten, ansvarlig for digitale kanaler i NHO Reiseliv.

Her finner du oppdatert informasjon om oppsigelser, ansettelser, ferier, permisjoner, risikostyring, sykefravær, lønn og tariff, og mye, mye mer. Som medlem kan du i tillegg få tilgang til en rekke kvalitetssikrede standarddokumenter, og det utvikles hele tiden nye på arbinn.no. Vi hører gjerne fra deg om det er noe du savner!

Nå med Chat

En nyetablert chat-tjeneste står klar til å hjelpe deg om du ikke finner det du leter etter.


Mitt medlemskap

Som medlem kan du gå til «Mitt medlemskap» som er bedriftens oversikt over medlemskapet. Her ser du bedriftens tariffavtaler, fakturaer, årsoppgaver og du kan selv styre hvem i bedriften som skal ha tilgang til arbinn.no.


Innlogging

Deler av tjenesten er åpen, mens andre deler krever pålogging. Dersom du har benyttet NHOs gamle Min side kan du logge på med samme brukernavn og passord som før. Hvis ikke kan du klikke «registrer bruker» for å få tilgang. Epostadressen du registrer må finnes i NHOs medlemssystem.


Spørsmål

Dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger, kontakt oss på arbinn@nho.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: