www.nhoreiseliv.no i ny drakt

Nyhet

Publisert

30. mars 2016 gikk NHO Reiseliv på lufta med flunkende nye, mobiltilpassede nettsider.

- Digitalisering er også i reiselivet den fremste driveren for innovasjon og verdiskaping. Ny teknologi alene fører ikke automatisk til innovasjon. Teknologien må tas aktivt i bruk for å skape vekst. Vi har nå lansert nhoreiseliv.no i ny, mobiltilpasset drakt. Sidene skal gjøre det enkelt for medlemmene våre å finne informasjon. Vi ønsker også å informere om hvilke politiske saker vi jobber med og får gjennomslag for, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.

Versjon 1.0

- Vi har lansert versjon 1.0 av nettsidene. Nå arbeider vi systematisk med å forbedre innholdet vårt slik at det oppleves så nyttig, relevant og engasjerende som mulig. Brukerne våre skal finne svar på ting de lurer på og få utført viktige oppgaver slik at de får en enklere hverdag.  Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og kommentarer, sier prosjektleder Christin Oldebråten. 

Opp med det viktigste innholdet

- Vi tok noen valg som for oss virket dristige, fortsetter Oldebråten. Gjennom brukerundersøkelser og fokusgrupper kom det frem at brukerne våre syntes det var vanskelig å finne frem til det viktigste innholdet vårt. De ble forvirret av en stadig nyhetsstrøm på forsiden. Innhold de var på jakt etter, som arrangementerpolitiske sakermedlemsfordeler og juridisk bistand, druknet i innhold med kort levetid. Derfor valgte vi å snu det hele på hodet. Nå drar vi frem viktig innhold og toppoppgaver på forsiden slik at det skal bli enklere for brukerne våre å finne frem.

For å ta dristige valg trenger man gode samarbeidspartnere som kan presse deg litt. Der har Netlife ResearchDesignit og Geta gjort en utmerket jobb. Vi har også hatt god nytte av kompetansen i NHO-felleskapet. Nye Abelia.no ble lansert samme dag som oss, og vi kommer til å fortsette det gode samarbeidet for å utvikle innholdet vårt. Vi håper også å få med oss mange flere landsforeninger i NHO-felleskapet på samme digitale plattform," avslutter Oldebråten. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: