Store internasjonale eksperter til Norwegian Digital Travel Conference

Nyhet, Opplevelser

Publisert

#005

Norwegian Digital Travel Conference arrangeres i Kristiansand og har fullt fokus på digital markedsføring og teknologi innen reiseliv, kultur og opplevelser. Foto: USUS

I morgen går Norwegian Digital Travel Conference av stabelen i Kristiansand. Konferansen får store internasjonale eksperter til byen, som blant annet sosiale medier-ekspert Martin Stoll fra USA.

Norges største digitale reiselivskonferanse går av stabelen 24. og 25. september i Kristiansand. Konferanser handler om digitale trender og muligheter for norsk reiseliv, og arrangeres for 7. gang av USUS, en næringsklynge for reiselivsbedrifter på Sørlandet og Telemark, i samarbeid med Visit Norway og NHO Reiseliv. 

Det er et veldig spennende program under NDTC i år med mange store navn fra både inn- og utland som gjester konferansen. 

#005

Trine Knudsen-Dabbadie er digital rådgiver i NHO Reiseliv og ser spesielt frem til foredrag med Amerikanske Martin Stoll. Foto: Kathrine Lunke

– Personlig ser jeg spesielt frem til foredraget til Martin Stoll fra amerikanske Sparkloft Media. Han er en størrelse innen sosiale medier i USA, og det skal bli spennende å høre hans syn på hvordan de sosiale kanalene vil utvikle seg videre i kjølvannet av Cambridge Analytica og krav om økt gjennomsiktighet. Sosiale medier har jo endret hverdagen vår totalt over de siste 10 årene, og vil nok fortsette med det i lang tid fremover. Spørsmålet er bare hvordan, og i hvilken grad, de vil forme fremtiden vårsier Trine Knudsen-Dabaddie, digital rådgiver i NHO Reiseliv, som er medarrangør av konferansen.  

Bruk av digitale løsninger på veien mot et bærekraftig reiseliv 
#005

Bristiske Anna Pollock er en pioner innen digitale løsninger og reiseliv. Foto: USUS

En annen spennende foredragsholder er britiske Anna Pollock. Hun skal holde et innlegg om hvordan reiselivsnæringen kan bli bedre til å bruke digitale løsninger på veien mot en mer bærekraftig utvikling.  

– Hun er en pioner innen digitale løsninger i reiselivet, og var blant de første som så verdien av internett og strategisk implementering av digitale løsninger som nødvendige verktøy i reiselivsbransjen allerede på 1990-tallet. Mange av våre medlemsbedrifter bruker allerede teknologi som et aktivt verktøy for bærekraftig drift. Det blir spennende å høre hennes tanker om hvordan vi, og norsk reiseliv generelt, kan bli enda flinkere til å tenke digitalt for en bærekraftig fremtid, fortsetter Knudsen-Dabbadie. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: