NHO Reiseliv

Innhold

Viktig informasjon om koronaviruset

Nyhet

Publisert

#205

Helsedirektoratet har produsert et utvalg plakater og materiell med informasjon om koronaviruset. Vi ber alle som er i kontakt med reisende om å lese og distribuere disse.

Helsedirektoratet og FHI har oppdatert sine plakater med smittevernråd og informasjon om koronaviruset på flere språk. Disse kan du laste ned her.

Vedlagt er viktig informasjon fra Helsedirektoratet og FHI som er rettet mot personer som kommer til Norge, personer som jobber i kontakt med turister og personer som kommer til Norge, og hygieneinformasjon til publikum generelt.

Vi håper dere kan hjelpe til med å gjøre plakatene tilgjengelig der reisende ankommer eller oppholder seg, og sende informasjonsarket direkte til ansatte som jobber i kontakt med reisende.

NB! Helsedirektoratet oppfordrer til at alle setter seg inn i alle hygienetiltak som en selv kan gjøre og viser særlig til de plakatene som omhandler vask av hender og hoste.

Last ned plakater om koronaviruset og smittevern

Helsedirektoratet har utviklet en rekke plakater og informasjonsmateriell på en rekke språk. Klikk på lenkene nedenfor for å laste dem ned direkte fra Helsedirektoratets nettsider. 

  • Plakat: Informasjon til reisende
    • Tilgjengelig på bokmål, nynorsk, engelsk, kinesisk, russisk, rumensk, litausk, fransk, italiensk, spansk og tysk. Klikk på lenken for å laste ned plakatene i PDF eller JPG-format. 
  • Plakat: Vaner som forebygger smitte
    • Tilgjengelig på nynorsk, bokmål, engelsk, kinesisk, russisk, rumensk, litausk, fransk, italiensk, spansk og tysk. Klikk på lenken for å laste ned plakatene i PDF eller JPG-format. 
Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: