Glade vinnere av Snowball- og årskonferansebilletter

Nyhet

Publisert

Georg Sichelschmidt fra Visit Lyngenfjord til venstre og Thor-Arvid Pedersen fra Hardangerfjord Adventure til høyre.

Georg Sichelschmidt fra Visit Lyngenfjord og Thor-Arvid Pedersen fra Hardangerfjord Adventure ble trukket ut som vinnere av gratisbilletter til Snowballkonferansen og NHO Reiselivs årskonferanse som takk for svar i spørreundersøkelsen.

Jobber du med destinasjoner og opplevelser er Snowballkonferansen og NHO Reiselivs årskonferanse høydepunkter i kalenderen. Derfor trakk vi to vinnere av gratisbilletter til disse konferansene blant de som svarte på vår medlemsundersøkelse for disse bransjene.

Snowballkonferansen samler opplevelses- og destinasjonsselskaper fra hele Norge til foredrag, faglige diskusjoner og nettverksbygging. I år arrangeres konferansen for tiende gang i år, og går av stabelen 2. og 3. mars på Scandic Lillehammer Hotel.

Smarte byer til inspirasjon på Snowball

Dagny Øren, Bransjesjef

– Snowballkonferansen 2020 byr på et veldig spennende program, forteller Dagny Øren, bransjeansvarlig i NHO Reiseliv, som er medarrangør av konferansen.

Tema for Snowball-konferansen i jubileumsåret er «Smart Tourism» innenfor bærekraft, digitalisering og tilgjengelighet, samt kultur og kreativitet.

– Snowballkonferansen 2020 byr på et veldig spennende program. En rekke europeiske byer bruker smart turisme-modellen for å bli smarte destinasjoner, og på Snowball-får vi blant annet innblikk i hvordan de har brukt modellen for å utvikle innovative løsninger for sine destinasjoner, forteller Dagny Øren, bransjeansvarlig i NHO Reiseliv, som er medarrangør av konferansen.

Digitalisering og bærekraft

Vinneren av gratisbillett til Snowballkonferansen 2020 ble Visit Lyngenfjord. De har vært medlem i NHO Reiseliv siden 2013, og ble trukket ut vilkårlig blant alle som besvarte medlemsundersøkelsen for destinasjons- og opplevelsesselskaper vinteren 2019/2020.

– Det er veldig hyggelig å vinne deltakelse i Snowball-konferansen på Lillehammer. Jeg synes at programmet om bærekraft og digitalisering er veldig relevant og interessant, fortalte reiselivssjef ved Visit Lyngenfjord, Georg Sichelschmidt, da vi kontaktet ham med nyheten.

Reiselivets neste trekk

Et annet høydepunkt i kalenderen for reiselivsbransjen er selvsagt NHO Reiselivs Årskonferanse, som i år går av stabelen ved Scandic Ambassadeur Hotel Drammen og Union Scene 25. og 26. mai 2020.

Temaet for årskonferansen i 2020 er Reiselivets neste trekk, og vil sette valgene som vil prege fremtiden for norsk reiseliv i sentrum.

– Programmet for konferansen er ennå ikke fastsatt, men vi lover inspirerende innlegg fra erfarne og engasjerte foredragsholdere, bedriftsledere og næringslivsledere fra hele landet. Og så byr vi selvsagt på uimotståelige fristelser fra leverandørene i Innkjøpskjeden, bekrefter Øren.

Årskonferansen neste 

Vinneren av gratisbillett til Årskonferansen ble gründerbedriften Hardangerfjord Adventure, som ble stiftet vinteren 2019 som et samarbeid mellom 7 reiselivsbedrifter på ulike sider av Hardangerfjorden.

– Vi setter stor pris på å bli trukket ut til gratis deltakelse på årskonferansen 2020, forteller daglig leder for Hardangerfjord Adventure, Thor Arvid Pedersen, som skal representere bedriften på NHO Reiselivs årskonferanse i mai.

 

Snowballkonferansen 2. - 3. mars

Nasjonal konferanse for destinasjonsutvikling

  • Smart Tourism
  • Bærekraft
  • Digitalisering
  • Tilgjengelighet
  • Kultur og kreativitet 
Kristin Folsland Olsen, folsland.no.

Hvordan prise og selge en opplevelse?

Tjener opplevelsesbedriften din penger? Har du kalkulert deg frem til rett pris? Og har du funnet de riktige gjestene?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: