Nytt år, nye konferanser

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

#005

Foto: Jacob Noodt/eventfotograf.no

I forbindelse med NHOs årskonferanse 8. januar inviterer flere av NHOs regionforeninger til regionale årskonferanser. Flere reiselivsbedrifter stiller som foredragsholdere.

NHO får en pangstart på 2020 med seks årskonferanser i løpet av én uke. Næringslivet settes virkelig på dagsorden når NHO Nordland, NHO Viken Oslo, NHO Vestfold og Telemark og NHO Vestlandet alle inviterer til egne regionkonferanser tirsdag 7. januar. Konferansene arrangeres i forbindelse med NHOs årskonferanse 2020, som går av stabelen i Oslo Spektrum onsdag 8. januar.

Torsdag 9. og fredag 10. januar arrangerer NHO Trøndelag Trøndelagsmøte 2020 i Stjørdalen.  

Neste trekk

NHOs årskonferanse 2020, som i år har fått tittelen "Neste trekk", vil peke på muligheter, barrierer og løsninger for verdiskapingen i Norge de neste tiårene. Blant foredragsholderne er Statsminister Erna Solberg, Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon, programleder og komiker Tore Sagen, gründer og kjøkkensjef ved Restaurant Rest Jimmy Øien og administrerende direktør i NHO Ole Erik Almlid. 

#005

Mona J. Saab skal holde foredrag om fremtidens reiseliv sett fra Nord under NHOs årskonferanse. Foto: Marie Louise Somby

Mona Saab er administrerende direktør i Big Fish Adventure og skal holde foredrag om nordnorsk reiseliv under konferansen. 

– Jeg skal snakke om fremtidens reiseliv sett fra nord, og hva jeg anser som de viktigste holdepunktene i videreutviklingen av et nordnorsk reiseliv. Et av disse er bærekraftsperspektivet, et annet er viktigheten av å jobbe i større konstellasjoner, sier Saab. 

Big Fish Adventure er et av Europas mest anerkjente turistfiskekonsepter. I september 2019 gikk selskapet sammen med Bussring, Tromsø Safari og Hamn i Senja og dannet det nye nordnorske reiselivsselskapet Best Arctic. 

– For å lykkes må man jobbe sammen. Konsolidering og profesjonalisering med kunden i fokus er nøkkelen til å sikre ei god utvikling av ei næring i sterk vekst. Best Artic følger gjesten fra A til Å, gjennom hele kundereisen, avslutter Saab. 

Presenterer reiselivstrender for 2020

Nord i Sør arrangeres på Oslo Plaza 7. januar fra klokken 10 - 17 og er møteplassen for nordnorsk reiseliv, organisasjoner og politikere. Det er Nord-Norges fremtid som står på agendaen. 

#005

NHO Reiseliv-sjef Kristin Krohn Devold presenterer reiselivstrendene for 2020 på Nord i Sør-konferansen 7. januar. Foto: Oda Hveem.

NHO Reiseliv-sjef Kristin Krohn Devold skal holde foredrag under konferansen hvor temaet er trender som vil påvirke reiselivsnæringen inn i et nytt tiår, og hvordan reiselivet spiller en viktig rolle for Norges fremtid.

– SSB tall viser at fraflytting fra kommunene og innflytting til byene er en voksende trend. I 2020 må vi jobbe med å motvirke dette. Norske kommuner trenger arbeidsplasser som skatter lokalt, og det sørger reiselivet for. Reiselivet sysselsetter mange, og gir lokale jobber til både unge og kvinner. Reiselivsbedrifter skaper også sosiale arenaer i kommunene som gjør at folk vil flytte dit og bli boende. En kommune uten reiseliv vil slite med å holde på sine innbyggere. Derfor må man spille på lag med de aktørene som ønsker å skape puls, og ikke stoppe de med reguleringer og forbud, sier Krohn Devold. 

Vestlandets potensiale i "det store bilde" og smartbyutvikling

NHO Vestlandet inviterer til Vest i Øst 2020 i Næringslivets hus 7. januar fra klokken 15-21. Konferansen er en viktig møteplass for næringslivet på Vestlandet. Her møtes bedrifter, organisasjoner, lokale og sentrale politikere til debatt og diskusjon om Vestlandet potensiale i "det store bildet", regionens fortrinn og hvordan bedriftene kan skape de gode løsningene for fremtidens nærings- og arbeidsliv.

NHO Viken Oslo arrangerer årskonferanse og vorspiel på Clarion Hotel the Hub i Oslo fra klokken 16-21. På programmet står blant annet samtalemnet 'smarte byer' der det diskuteres hvordan man skal utvikle bærekraftige og smarte byer i Viken og Oslo, som legger til rette for vekstkraftige bedrifter og er attraktive å bo i. 

NHO Vestfold og Telemark inviterer til kvelden før dagen i Næringslivets hus fra klokken 18-21. Her treffes bedrifter og politikere for faglig påfyll. Blant foredragsholderene er næringsminister Torbjørn Røe Isaksen. 

Torsdag 9. januar og fredag 10. januar arrangerer NHO Trøndelag Trøndelagsmøte 2020 på Scandic Hell i Stjørdalen. Konferansen sikter på å skape en enda større og viktigere arena for møtet mellom næringsliv, politikk og forvaltning i Trøndelag.

Se også:

Arrangementer

 1. 29. - 30. september 2021,

  E.C. Dahls Bryggeri

  Møt oss på Menymessen

  NHO Reiseliv Innkjøpskjeden står på stand på Menymessen i Trondheim. Vi sees vel der?

 2. 29. september 2021,

  Rive Gauche, Trondheim.

  Medlemstreff og middag

  Styret i NHO Reiseliv region Midt-Norge inviterer til medlemstreff og middag.

  Kun for medlemmer av NHO Reiseliv

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: