NHO Reiseliv

Innhold

Møt det nye styret i NHO Reiseliv

Nyhet

Publisert

#205

Bilde av Elise Bratteng Rønning, Elisabeth Saupstad og Helge Bonden (foto: Ola Matsson).

Elisabeth Saupstad fra Region Stavanger ble valgt til nytt styremedlem, mens Helge Bonden fra Skistar Trysil og Elise Rønning fra Til Elise fra Marius blir nye varamedlemmer.

NHO Reiselivs landsmøte valgte denne uken Mona J. Saab, administrerende direktør i Big Fish Adventure, til den første kvinnelige presidenten i NHO Reiseliv. I tillegg ble flere nye medlemmer valgt inn.  

Det nye styremedlemmet Elisabeth Saupstad er oppvokst i Mo i Rana, men har bodd i Stavanger siden 1993, hvor hun er Reiselivsdirektør i Region Stavanger på sjette året. Saupstad har lang erfaring fra hotellbransjen og har jobbet 11 år i Nordic Choice Hotels i ulike roller. Saupstad har lang og bred lederkompetanse og har en rekke styreverv både i og utenfor reiselivsnæringen. Hun har vært styremedlem i NHO Reiseliv region Vest-Norge de siste 4 år.

Nye varamedlemmer

Helge Bonden ble valgt inn som 1. varamedlem. Han er Destinasjonssjef for SkiStar Trysil, som er Norges største skidestinasjon, og har jobbet der siden 2005. SkiStars virksomhet i Trysil omfatter alpinanlegg, overnatting, 2 Radisson-hoteller, skiutleie/shop, skiskole, restauranter, eiendom mv. Helge har bred erfaring fra styrearbeid i ulike selskaper og bransjer. Han er styreleder i Alpinanleggenes Landsforening og nestleder i Destinasjon Trysil SA.

Elise Bratteng Rønning, som ble valgt som 2. varamedlem, driver restauranten med overnatting «Til Elise fra Marius» i Utskarpen. Elise tok sin læretid som kokk på Britannia Hotel i Trondheim. Hun hadde en spennende tid som medlem av det Norske kokkelandslaget, som ble avsluttet med gull i OL 08, før hun flyttet til Sveits der hun lærte om hotelldrift på Ecole Hotelier de Lausanne. Hun har jobbet hos Kulinarisk Akademi som prosjektleder med åpning av avdeling i Mathallen og deretter assisterende daglig leder.

Landsmøtet stemte for å gjenvelge styremedlemmene André Schreiner og Gjøran Sæther. I tillegg sitter Torild Langklopp, Håvard Solum og visepresident Morten Thorvaldsen i styret.

Les mer om styret i NHO Reiseliv her.

Viktig å stå samlet

NHO Reiselivs valgkomité skriver at man har et bredt sammensatt styre, hvor så vel ulik kompetanse, erfaring, bransjetilknytning, kjønn, regionfordeling og kontinuitet er godt ivaretatt. NHO Reiselivs nye president understreker at det er viktig å stå sammen i denne krisetiden.

– Samtlige reiselivsbedrifter føler koronakrisen på kroppen. Det er akkurat nå NHO Reiselivs rolle er kjempeviktig. Det er viktig at vi står sammen, at vi jobber sammen for å være synlige og å ha innflytelse. Ikke minst er det viktig at vi som organisasjon er en støtte for medlemsbedriftene våre, sa Saab etter valget som ny president i NHO Reiseliv. 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Reiselivet var den næringen som ble først og hardest rammet av koronapandemien, og er den som vil bruke lengst tid på å komme tilbake til en slags normal tilstand.  

NHO Reiselivs nye statusrapport viser at nye tiltak for reiselivsnæringen er helt nødvendig. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: