NHO Reiseliv

Innhold

Tid for innlevering av årsoppgaven

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

Bilde av en person som jobber på en laptop

Illustrasjonsbilde: Pixabay

Hvert år leverer medlemmer i NHO Reiseliv en årsoppgave med informasjon om bedriftens lønn, omsetning, årsverk, samt en gjennomgang av eventuelle tariffavtalekoblinger. Dette danner grunnlaget for kontingentberegningen.

Hvert år innleverer alle medlemmene i NHO en årsoppgave som inneholder informasjon om bedriftens lønn, omsetning, årsverk, samt en gjennomgang av eventuelle tariffavtalekoblinger. Dette er obligatorisk for alle og danner grunnlaget for kontingentberegning mm. Innleveringsfristen for årsoppgaven er 28.februar.

Derfor trenger vi bedriftens årsoppgave

I slutten av januar vil du motta en e-post fra NHO Medlemssenteret om innlevering av årsoppgave. Årsoppgaven er grunnlaget for bedriftens medlemskontingent for 2020. Vi trenger lønnsgrunnlag, omsetning, årsverk (arbeidere og funksjoner), antall ansatte og antall lærlinger for 2019. Fristen for innlevering er 28. februar. Leverer du innen det slipper du et ekstra gebyr.

Arbinn – din arbeidsgiverportal

Årsoppgaven leveres gjennom nettsiden Arbinn.no. Du vil også finne informasjon om innlevering der. Ellers får du der oversikt over medlemsfordelene til bedriften, kontraktsmaler og veiledning innen temaer som ansettelser, sykefravær, hms, lønn, tariff, oppsigelse og permittering.

Gratis webinar: Årsoppgaven steg for steg :

Er du usikker på hvordan du går frem for å levere årsoppgaven? Vi arrangerer to gratis webinarer med tittelen Innrapportering av årsoppgaven - steg for steg. Webinarene er åpne for alle medlemmer i NHO Reiseliv, og går av stabelen  3. februar og 24 februar 2020. Begge webinarene starter klokken 10.00 og varer i omlag 45 minutter. 

Vil du være med? Kikk her for å melde deg på webinaret Innlevering av årsoppgaven - steg for Steg 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: