Møt oss på Arendalsuka

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

Som tidligere år, inviterer NHO Reiseliv til debatter, møter og samtaler på Mør Biffhus i Pollen under Arendalsuka. Foto: NHO

NHO Reiseliv deltar på flere arrangement når Norges viktigste lobbyuke arrangeres i Arendal i august.

Alle NHO Reiselivs arrangementer og debatter under Arendalsuka strømmes på nett.
Registrer deg her for å se NHO Reiselivs arrangementer LIVE fra Arendalsuka

Arendalsuka arrangeres fra 15 - 19. august. NHO Reiseliv er selvsagt på plass, både som arrangør og deltakere i debatter.

Under Arendalsuka finner du NHO Reiseliv på Næringslivets hus på Mør Biffhus i Pollen. Her vil vi også invitere til fysiske arrangementer under Arendalsuka.

Debatt: Karrierebygging, alkohol og navigering i baren på jobb

Hør Ole Michael Bjørndal i panelsamtalen "Karrierebygging i baren" sammen med AKAN tirsdag 16. august. Foto: Per Sollerman,.

Tirsdag 16. august mellom 11-13 skal vår fagdirektør i næringspolitikk, Ole Michael Bjørndal delta på en debatt i regi av AKAN kompetansesenter. Arrangementet heter " Karrierebygging i baren – formiddagscocktails og networking med AKAN og NHO Reiseliv".  

Med utgangspunkt i at 3 av 10 mener alkohol spiller en viktig rolle for nettverksbygging i næringslivet ønsker AKAN en samtale om hvor viktig alkohol er for representasjon og relasjonsbygging. Samtidig viser NHO Reiselivs ferske undersøkelse at om lag halvparten av befolkningen velger gjerne drikke uten alkohol i jobbsammenheng. Er dette en ny trend?  

Dette blir en interessant debatt om hvordan vi blir påvirket av jobbkulturen vi er en del av, og hvordan nye trender vil påvirke arbeidslivet og hvordan vi representerer i fremtiden. 

Les mer om panelsamtalen på arendalsuka.no 

Samtale: Reiselivet som regional utvikler 

Tirsdag, mellom 14.00 og 15.30, deltar administrerende direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold, på en samtale om reiselivet som regional utvikler. Dette skjer i regi av Høgskolen på Vestlandet på skipet "Vision of the Fjords".  

Debatt: Kompetanse og rekruttering i reiselivet

Politisk rådgiver for kompetanse og rekruttering i NHO Reiseliv, Henrik Hamborg, skal sammen med Krohn Devold  politikere og opplæringskontor finne løsninger for hvordan vi får flere til å jobbe i reiselivet – på kort og lang sikt.

Onsdag 17. august kl 15-16 setter vi fokus på kompetanse og rekruttering i reiselivet. Dette skjer i 2. etasje på Mør biffhus i pollen. Gjestene er tilbake i reiselivet - nå mangler det kun personell. Hvordan rekruttere? 

Politisk rådgiver for kompetanse og rekruttering i NHO Reiseliv, Henrik Hamborg, skal sammen med Krohn Devold, politikere og opplæringskontor finne løsninger for hvordan vi får flere til å jobbe i reiselivet – på kort og lang sikt.  

Debatten strømmes.  Les mer om debatten om rekruttering på arendalsuka.no 

Debatt: Reiselivets rammevilkår 

Torsdag kl. 11-12 skal vi diskutere rammevilkårene til norsk reiseliv. Hva må til for at reiselivet skal bli den viktige fremtidsnæringen som den har potensialet til å bli? Hva må politikerne gjøre for å sikre arbeidsplassene i næringen etter to år med pandemi, og hvilken drahjelp trenger egentlig reiselivet for å fortsette å være kommunens beste venn, skape bolyst, flere arbeidsplasser og viktige møteplasser. Til denne debatten kommer blant annet statssekretær i næringsdepartementet, Halvard Ingebrigtsen.   

Debatten strømmes.  Les mer om debatten om reiselivets rammevilkår på Arendalsuka.no 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: