Møteplassene du ikke vil gå glipp av i 2020

Norwegian

Illustrasjonsbilde: gstudioimagen / Freepik.

NHO Reiseliv inviterer til konferanser, bransjefora og medlemsmøter over hele landet  - gjennom hele året. Her er møteplassene du ikke vil gå glipp av i 2020.

Oversikt over NHO Reiselivs regionkontorer

Dette er NHO Reiselivs regioner. Klikk på bildet for å se alle regionale og lokale medlemsmøter i NHO Reiseliv.

Hva-skjer-kalenderen vår er alltid oppdatert. Akkurat nå er den breddfull av arrangementer skreddersydd deg driver reiselivsbedrift i Norge -  fra hotell, uteliv og restaurant  -  til destinasjonsutvikling og opplevelser. 

Lokale og regionale møter der du er

NHO Reiseliv inviterer til lokale og regionale medlemsmøter der vi inviterer til nettverksbygging, kurs og faglige diskusjoner om temaer som er viktige for din bransje. 

Så langt i 2020 kan vi invitere til medlemsmøter med faglig og sosialt innhold blant annet i på Hovden, i Oslo, Tromsø, i Kragerø, i Bodø, i Arendal og i Drammen. Her vil du treffe andre lokale NHO-Reiseliv-medlemmer, samtidig som du vil få faglig og utbytte som kan bidra positivt til bedriften din. 

Årets viktigste møteplass for mat og drikke

Smak 2020 logo

Smak-messen er blant høydepunktene i kalenderen for Morten Karlsen og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Klikk på bildet for å lese mer om messen.

Det er gått fire år siden sist, og i 2020 er det tid for SMAK-messe igjen. Messen tiltrekker seg om lag 30 000 fagbesøkende, og er en viktig arena for å holde seg oppdatert på det nyeste innen bransjen.

Utstillerne på SMAK er både små, lokale produsenter og internasjonale merkevarer, og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er med som samarbeidspartner. 

– Dette er en messe som fremmer norsk, bærekraftig matkultur, kompetanse, innovasjon, og har fokus på handel og verdiskaping. Derfor er den en av de viktigste møteplassene for bransjen vår, og vi gleder oss til å treffe engasjerte samarbeidspartnere og medlemmer på NHO Reiseliv-standen på messen,  sier innkjøpssjef i Innkjøpskjeden, Morten Karlsen.

Din bransje i fokus

I tillegg til lokale og regionale medlemsmøter, arrangerer vi i  NHO Reiseliv nasjonale bransjefora. Hit inviterer vi utvalgte foredragsholdere, arrangerer bransjetilpassede kurs med NHO Reiselivs advokater, rådgivere og andre som kan bidra med innsikt direkte til deg som jobber i uteliv og restaurant, frittstående overnattingssteder, destinasjonsselskaper, opplevelser med flere bransjer.  

#205

I november inviterer NHO Reiseliv til den store bransjedagen, der vi setter bransjene og bransjeutvikling i fokus. Klikk på bildet for å lese mer om NHO Reiselivs bransjefora i 2020.

Digitale møteplasser

I tillegg til fysiske møter, kan du også delta i våre digitale møteplasser på Facebook. Her kan du diskutere med andre medlemsbedrifter i din bransje - og din kontakt i NHO Reiseliv er bare et kjapt trykk unna. Finn din digitale møteplass nedenfor og bli med i diskusjonen! 

Nasjonale møteplasser

NHO Reiseliv er medarranør for tre store, nasjonale konferanser i 2020. Først ut er Snowballkonferansen på Lillehammer.  I september er det dags for Norwegian Digital Travel Conference, og bare en måned etter, er det tid for Norsk opplevelseskonferanse.

Deretter braker det løs i Drammen med Årskonferansen, som i år har temaet Neste trekk: fra flaks til forstand. Nysgjerrig? Ta en titt på lenkene nedenfor. Vi gleder oss til å se deg! 

Nasjonale konferanser

Årskonferansen 2020:

Med mange naturgitte fordeler har vi kanskje hatt litt flaks? Men den videre veksten vil ikke komme av seg selv. Derfor skal vi bruke god forstand når vi skal ta valgene som vil forme fremtiden for reiselivet i Norge.​

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: