Nyhet 29.06.2022 Har du tillatelse til å bruke bildene til din virksomhet? Har du hentet et bilde fra nettet som blir brukt til å reklamere for din egen virksomhet? Husk at du ikke kan bruke hvilket som helst bilde uten samtykke og betaling til eieren av bildet.
Nyhet, Lover og regler for drift 27.06.2022 Tipssakene behandles av Høyesterett Høyesteretts ankeutvalg har besluttet at tipssakene skal behandles i Høyesterett.
Nyhet, Medlemskap og fordeler 24.06.2022 Møt oss på Arendalsuka NHO Reiseliv deltar på flere arrangement når Norges viktigste lobbyuke arrangeres i Arendal i august.
Nyhet, Medlemskap og fordeler 24.06.2022 Sommerhilsen fra Kristin og NHO Reiseliv Denne sommeren har reiselivet endelig få fritt spillerom til å gjøre det dere er best på; nemlig å skape gode, minnerike opplevelser både for lokalbefolkningen og de som besøker dere.
Nyhet, Jobb i reiseliv, Tall og fakta 23.06.2022 Mange muligheter for sommerjobb i reiselivet Har du ikke skaffet deg sommerjobb enda? Ikke fortvil! I reiselivsnæringen er det fortsatt mange ledige sommerjobber.
Nyhet 21.06.2022 Nordisk pris for mat til barn og unge til Geitmyra Tre av totalt syv nordiske hederspriser gikk til Norge da Embla Nordic Food Awards ble delt ut. Prisene for mat til barn og unge, mathåndverker og nordisk matdestinasjon gikk alle til Norge.
Nyhet, Jobb i reiseliv 21.06.2022 Bransjeprogrammet for reiseliv videreføres Bransjeprogrammet ble opprettet for å gi permitterte muligheten for kompetansepåfyll i en tid hvor normaldrift var vanskelig. Nå videreføres bransjeprogrammet etter påtrykk fra NHO Reiseliv.
Nyhet, Medlemskap og fordeler 15.06.2022 Prestisjetung europeisk reiselivspris til Børrea Schau-Larsen Børrea Schau-Larsen ved Solstrand Hotel & Bad anno 1896 tildeles Gaspart Bonet Foundation-prisen for sitt fremragende arbeid innen hotellbransjen.
Nyhet, Tall og fakta 14.06.2022 Reiselivet på full fremmarsj Sommersesongen ser svært lovende ut for det store flertallet, men mangel på arbeidskraft er en utfordring. Det viser NHO Reiselivs ferske medlemsundersøkelse.
Nyhet, Servering 10.06.2022 Bli med å feire bærekraftig gastronomi 18. juni er det FNs dag for bærekraftig gastronomi. Sammen med toppkokker og Stiftelsen Norsk Gastronomi, oppfordrer vi alle med hjerte for mat til å markere dagen!