Fjellhotellet som tar bærekraft til nye høyder
Jannicke Haug Doksæter tenker forbi bærekraft. Hun driver Skåbu fjellhotell, og er opptatt av å skape et sted som lever i balanse med lokalbefolkningen og naturen.
80 resultater
Jannicke Haug Doksæter tenker forbi bærekraft. Hun driver Skåbu fjellhotell, og er opptatt av å skape et sted som lever i balanse med lokalbefolkningen og naturen.
Helt siden 1993 har verdens tøffeste alpinister skapt historiske idrettsøyeblikk i Kvitfjell med hele verden som tilskuere. Det skaper stolthet i bygda, og gjør at enda flere vil besøke regionen.
Reiselivssjefen i Lillehammer er ikke redd for å tenke stort og utradisjonelt når hun skal stake ut retningen for en av Norges mest populære reiselivsregioner.
Det viktigste for Rekom er å ta godt vare på sine medarbeidere. Med internt utdanningsprogram, lederutdanning og jevnlige medarbeiderundersøkelser, lykkes utelivskonsernet med å skape en arbeidsplass der mange ser for seg en langsiktig karriere.
Restaurant Hot Shop fikk ett år i drift før pandemien stengte ned, men kokk Jo Bøe Klakegg og daglig leder Siri Haslund rakk å gjøre seg bemerket. Et halvt år etter gjenåpning ble nemlig stjerneskuddet premiert med en flunkende michelinstjerne, men det prøver de å ikke tenke på.
TrollAktiv på Evje har blitt en så viktig bedrift for kommunen og lokalsamfunnet at ordføreren ikke vil tillatte utbygging av det planlagte kraftverket dersom det hindrer bedriften i å vokse.
Ifølge daglig leder Renate Pedersen i Basecamp Explorer kan påskegjestene forvente seg et “fullpakket påskeegg” med mange aktiviteter og nære opplevelser i mektig natur.
Daglig leder Camilla Tagestad Iversen i Gålå Alpin gleder seg stort til påskesesongen. Kreativiteten hennes er så sprudlende, at gjestene kan forvente seg et titalls med aktiviteter for store og små.
Kristoffer Lærum Pedersen, daglig leder og eier ved Sjøhuset Restaurant i Kristiansand, håper den sene påsken vil gjøre at mange vil velge bypåske i år. Han ønsker seg herlig påskevær slik at gjestene kan få nyte god mat og drikke på brygga: — Alle vi drømmer om det nå.
Daglig leder Eva Ruder Thorén ønsker å gjøre gjestenes tur til Trysilguidene i Trysil så minneverdig som mulig. — Som del av vårt eventyr vil man bli utfordret til å kjenne på mestring.