– Det at det var mye snakk om seksuell trakassering i fjor og forfjor, betyr ikke at problemet er løst
Nær 8 av 10 opplever at det er lite fokus på seksuell trakassering på arbeidsplassen i julebordsesongen.
24 resultater
Nær 8 av 10 opplever at det er lite fokus på seksuell trakassering på arbeidsplassen i julebordsesongen.
NHO Reiseliv advarer medlemsbedrifter mot svindelforsøk gjennom falske fakturaer mottatt på e-post fra domenet MonsterWork.com.
Vi vet at medlemsbedrifter over hele landet arbeider systematisk og godt med å forebygge rus- og avhengighetsproblemer.
Akan har utviklet et dilemmaverktøy som kan hjelpe ledere og ansatte med å diskutere dilemmaer knyttet til blant annet jobbrelatert alkoholbruk.
Bedrifter som fortsatt ikke har hatt tilsyn, må forvente å få Arbeidstilsynet på besøk.
Fra 13. desember 2014 må serveringsbedrifter informere skriftlig om innholdet av allergener i all mat de tilbyr. Kravene gjelder for de som lager eller selger mat som ikke er ferdigpakket, for eksempel over disk, i restauranter, i kantine og ved catering.
Mindre julebordsfyll er positivt, ikke minst for de ansatte i restaurantbransjen, mener NHO Reiseliv.
4 av 10 av de med sykefravær i overnattings- og serveringsbransjen oppgir at fraværet helt eller delvis skyldes helseproblemer forårsaket av jobben. Derfor har Statens arbeidsmiljøinstitutt nå utviklet et verktøy som gjør det enkelt å jobbe med arbeidsmiljøet.
NHO Reiseliv og Fellesforbundet lanserer kampanjen #NotOnTheMenu for å bekjempe seksuell trakassering på norske serverings- og utesteder.
24. januar arrangerte NHO Reiseliv og Likestillings- og diskrimineringsombudet et kurs om forebygging av seksuell trakassering på arbeidsplassen.