Artikkelarkiv

Vis filtrering

153 resultater

Type artikkel
Velg område
153 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Stallgården Hamar – med historie i veggene

  Det sies at Stallgården har Hamars historie i veggene og opp gjennom tidene har Hamars borgere, adelsfolk og bønder satt sine bein, skålt i sine glass og parkert sine hester der. Nå er Stallgården nok en gang storstuen som skal samle folk til smak og hygge. Vi har tatt en prat med kjøkkensjef og daglig leder, Odd Kåre Brendermoen.

 2. Sett smak av det italienske kjøkken på din meny

  Villa Import er en av landets største importører av italienske varer. De har som visjon å tilby det beste innen ost, spekemat og andre italienske spesialprodukter. Etter 18 års erfaring har de bred kompetanse innen faget og et uvurderlig nettverk av leverandører. Som medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden får du selvfølgelig gode innkjøpsbetingelser på dine vareinnkjøp.

 3. Modern Catering leverer magiske øyeblikk

  Da Igor Denovski og Diogo Mouteira møttes begynte de raskt å drømme om å starte noe eget. Med over 30 års samlet erfaring med alt fra à la carte til banketter, fine dining og catering hadde de oppdaget et hull i cateringmarkedet - at det ikke alltid var samsvar mellom det kundene hadde bestilt og det de fikk. Dette ønsket de å gjøre noe med, og Modern Catering ble grunnlagt.

 4. 12 måneders gratis IK-mat system og FoodWaste modul

  eSmiley jobber for å øke mattryggheten og redusere matsvinn i mat- og serveringsbransjen. Med over 17.000 kunder i Norden skaper de en tryggere og enklere hverdag for våre medlemmer ved hjelp av smarte digitale løsninger. Melder du inn din bedrift i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i 2023, gir vi deg 12 måneders gratis bruk av eSmileys IK -mat system og FoodWaste modul.

 5. Kampanje februar-mars 2023

  Vi vil som alltid gjøre vårt ytterste for at du som medlem skal ha de beste avtalene hos våre samarbeidspartnere, og i tillegg gir vi dere gode rabatter på kjente merkevarer innen mat, drikke, nonfood og tjenester februar-mars 2023.

 6. Persetorsken - en rett som berører

  I det ikoniske bygget Kjøttbasaren i Bergen finner du restauranten Bien Basar. Her serveres lokale råvarer og tradisjonsretter i historiske omgivelser. En rett man derimot ikke får servert, er lutefisk. Den er byttet ut med persetorsk som finnes på menyen hele året.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: