Hvem blir Norges beste servitør?
For 10. gang er det klart for NM i servitørfaget med 8 håpefulle deltakere som skal kjempe om status som Norges beste servitør.
30 resultater
For 10. gang er det klart for NM i servitørfaget med 8 håpefulle deltakere som skal kjempe om status som Norges beste servitør.
Det er duket for landets mest prestisjefylte kokkekonkurranse i Stavanger 18. september.
NHO Reiseliv, NHO og NHO Mat og Drikke samlet utdanningspolitikere og bedrifter for å diskutere løsninger for hvordan vi bedre skal lykkes med å utdanne folk med rett kompetanse.
For de som ikke har sikret seg en sommerjobb, er det gode muligheter i reiselivsnæringen. Hoteller, utesteder, restauranter, campingplasser og opplevelsesbedrifter over hele Norge søker fortsatt etter sommervikarer.
NHO Reiseliv har fått gjennomslag for forslaget om opplæringskontorene i ny opplæringslov. Opplæringskontorene kan fortsatt være en del av lærekontrakten.
Denne uken arrangeres Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger, og i år er det Norge og NHO Reiseliv som er vertskap, ved Norsk Restaurantskole i Oslo. Både næringsliv og minister kommer for å åpne konkurransen.
16. mars ble søkertallene til videregående skole offentliggjort, og fasiten viser en forsiktig optimisme i favør reiselivsnæringen.
Bemanningssituasjonen i reiselivet har bedret seg, men det er fortsatt et stort behov for flere ansatte. Det byr på gode karrieremuligheter.
Landskonferansen for Restaurant- og matfag gikk av stabelen 14. og 15. februar. Først på scenen var en Landbruks- og matminister som var optimistisk på vegne av mat- og måltidsbransjen.
Geitmyra Matkultursenter for barn vant årets kompetansepris: – Det er helt avgjørende at vi satser på barn og unge hvis vi skal ha rekruttering til matproduksjon, servering og reiseliv.