NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

619 resultater

Type artikkel
Velg område
619 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Kulturell og kreativ næring, Destinasjon, Politikk

    Regjeringen: Ny strategi for kultur og reiseliv

    Kulturministeren og Næringsministeren lanserte regjeringens strategi for Kultur og reiseliv 13. juni

  2. Nyhet, HMS

    Advarsel mot falske fakturaer

    NHO Reiseliv advarer medlemsbedrifter mot svindelforsøk gjennom falske fakturaer mottatt på e-post fra domenet MonsterWork.com.

  3. Nyhet, Camping

    Vil ha flere campingplasser med Hjerterom

    NHO Reiseliv og Blå Kors oppfordrer flere norske campingplasser til å bli med og gi et ferietilbud til barnefamilier som virkelig trenger det.

  4. Nyhet klimamål, barekraft

    Undersøkelse om tempoet i det grønne skiftet

    Konsulentselskapet EY skal på oppdrag fra Klima- og miljødepartementet måle tempoet i det grønne skiftet i Norge, og trenger innspill fra reiselivsbransjen.

  5. Nyhet, Politisk sak, Politikk fisketurisme

    Forhastet forslag fra fiskeridirektoratet

    NHO Reiseliv mener det er beklagelig om Fiskeridirektoratet hasteinnfører en  forskrift  som forverrer rammebetingelsene og vanskeliggjør næringsgrunnlaget for en liten, men attraktiv næring i Nord-Norge.

  6. Nyhet, Innkjøp

    Ny samarbeidsavtale med Elda Bakeri

    Året bakeri 2019 leverer nå til NHO Reiseliv Innkjøpskjedens medlemmer.

  7. Nyhet, Innkjøp

    Ny mann på plass i Innkjøpskjeden

    Truls Sørensen er ansatt som distriktssjef i Buskerud, Vestfold, Telemark og Akerhus Vest.

  8. Nyhet, Camping

    Sikkerhetsregler for campingplasser er utsatt

    NHO Reiseliv har fått gjennomslag for vårt ønske om utsettelse av nye sikkerhetsregler for campingplasser. De nye sikkerhetsreglene skulle etter planen gjelde fra 1. juli 2019, men blir nå utsatt.

  9. Nyhet, Lønn og tariff

    Endring i allmenngjøringsforskriften

    Nye justerte lønnssatser i Forskrift om allmenngjøring av tariffavtale for overnattings-, serverings- og cateringvirksomhet trer i kraft 1. juni 2019.

  10. Nyhet

    Georgisk mat, karbohydrater og oste-te: her er de største gjestfrihetstrendene i 2019

    Hva er det hotteste vi kan spise og drikke i 2019? I følge en rykende fersk trendrapport er georgisk mat, karbohydrater, oste-te og vegansk sjømat blant årets store trender.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: