NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

28 resultater

Type artikkel
Velg område
28 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Reiselivslederen, Jobb i reiseliv jobbskaperne

    Stokkøya Sjøsenter bidrar til et levende lokalsamfunn

    Da Roar Svenning tok over campingplassen på Stokkøya, ville han ikke bare utvikle bedriften og skape flere arbeidsplasser, men også oppgradere bygda.

  2. Reiselivslederen, Jobb i reiseliv jobbskaperne

    Jobbskaperne: The Edge i Tromsø er mer enn et hotell

    Hotellet The Edge opplever stor suksess med en økende turisme til Tromsø. Hele verden har fått øynene opp for byen, og det blir det arbeidsplasser av.

  3. Reiselivslederen, Jobb i reiseliv jobbskaperne

    Hotel Union Geiranger gjør bygda levende

    Hotel Union Geiranger har vært i familien Mjelvas eie helt siden 1899. Vertskapets drøm om å bidra til ei levende bygd for både turister og fastboende har levd like lenge.

  4. Reiselivslederen, Overnattingssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Vi har bra belegg fordi vi har ekstremt gode snøforhold

    – Mange har vært på ski i Alpene, men de foretrekker Norge fordi her er det mye mer plass i bakkene og mindre kø, sier Knut Kettermann, hotelldirektør ved Myrkdalen Hotell.

  5. Reiselivslederen, Overnattingssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Julebordsesongen er tilbake for fullt i år

    Nina Askvik fra Radisson Blu Royal Hotel i Bergen er glad for at julebordsgjestene er tilbake etter noen utfordrende år på Vestlandet.

  6. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Jeg er veldig stolt over at vi ble kåret til årets lærebedrift

    For kjøkkensjefen ved Brasserie France ble årets store begivenhet da restauranten ble kåret til årets lærebedrift.

  7. Reiselivslederen, Overnattingssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Vi tok frokosten til nye høyder

    – Et av årets store høydepunkter var da vi serverte frokost på Preikestolen, sier Ulrika Larsson, daglig leder ved Scandic Forum i Stavanger.

  8. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Det første du får servert hos oss, er et griseøre

    – Det er litt som å bli dratt i smaksløkene - du blir rett og slett litt sliten av å spise hos oss, sier Reneè Fagerhøi, som driver restauranten Bula Neobistro i Trondheim.

  9. Reiselivslederen, Opplevelser, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Det smeller skikkelig fra midten av desember

    – Våre gjester er over gjennomsnittet aktive, men i julen ønsker mange bare å slappe av, sier Kristian Bøe ved Hattvika Lodge.

  10. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Jama Awaleh: – Viktig å sikre et trygt og godt arbeidsmiljø i julebordsesongen

    – Vi har jobbet mye med åpenhet og trygghet hos personalet og er tydelige på hvordan det skal meldes ifra og håndteres dersom ubehagelige situasjoner skulle oppstå.

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: