NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

44 resultater

Type artikkel
Velg område
44 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Medlemskap og fordeler

    Skal du starte for deg selv?

    For kun 2000 kroner per år kan du bli medlem i NHO Gründer og nyte godt av ekspertise og nettverk i oppstartsfasen.

  2. Nyhet, Overnattingssteder, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Workshop: Slik yter du bedre service

    NHO Reiselivs medlemsbedrifter får nå 50 prosent rabatt på en stor internasjonal konferanse og workshop om serviceutvikling.

  3. Nyhet, Overnattingssteder, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler, Innkjøp

    Innkjøpskjeden med hårete vekstmål

    Innen utgangen av 2020 skal NHO Reiseliv Innkjøpskjeden ha nådd fem milliarder kroner i varekjøp, opp fra vel tre milliarder kroner i dag.

  4. Reiselivslederen, Overnattingssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Vi har bra belegg fordi vi har ekstremt gode snøforhold

    – Mange har vært på ski i Alpene, men de foretrekker Norge fordi her er det mye mer plass i bakkene og mindre kø, sier Knut Kettermann, hotelldirektør ved Myrkdalen Hotell.

  5. Reiselivslederen, Overnattingssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Julebordsesongen er tilbake for fullt i år

    Nina Askvik fra Radisson Blu Royal Hotel i Bergen er glad for at julebordsgjestene er tilbake etter noen utfordrende år på Vestlandet.

  6. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Jeg er veldig stolt over at vi ble kåret til årets lærebedrift

    For kjøkkensjefen ved Brasserie France ble årets store begivenhet da restauranten ble kåret til årets lærebedrift.

  7. Reiselivslederen, Overnattingssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Vi tok frokosten til nye høyder

    – Et av årets store høydepunkter var da vi serverte frokost på Preikestolen, sier Ulrika Larsson, daglig leder ved Scandic Forum i Stavanger.

  8. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Det første du får servert hos oss, er et griseøre

    – Det er litt som å bli dratt i smaksløkene - du blir rett og slett litt sliten av å spise hos oss, sier Reneè Fagerhøi, som driver restauranten Bula Neobistro i Trondheim.

  9. Reiselivslederen, Opplevelser, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Det smeller skikkelig fra midten av desember

    – Våre gjester er over gjennomsnittet aktive, men i julen ønsker mange bare å slappe av, sier Kristian Bøe ved Hattvika Lodge.

  10. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Jama Awaleh: – Viktig å sikre et trygt og godt arbeidsmiljø i julebordsesongen

    – Vi har jobbet mye med åpenhet og trygghet hos personalet og er tydelige på hvordan det skal meldes ifra og håndteres dersom ubehagelige situasjoner skulle oppstå.

Nummeret er avmeldt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: