NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

50 resultater

Type artikkel
Velg område
50 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Overnattingssteder, Politikk

    Nok et land forbyr laveste prisklausul i OTA-kontrakter

    Sveits føyer seg inn i rekken av land som forbyr den såkalte «Rate Parity Clause»-praksisen.

  2. Nyhet, Overnattingssteder

    Hotellene satte ny rekord

    I juni 2017 var det 2,5 millioner overnattinger ved norske hoteller. Det er 2 prosent flere enn juni-rekorden fra i fjor.

  3. Nyhet, Jobb i reiseliv, Overnattingssteder

    Mercy fikk hotelljobb gjennom Ringer i Vannet

    Mercy Nowa Kollie er en av 5000 personer som har fått jobb gjennom rekrutteringsprogrammet Ringer i Vannet.

  4. Nyhet, Overnattingssteder, Politikk Formuesskatt, valg

    Frykter skattesmell

    Konsekvensen av høstens valg kan bli dramatisk for hotellnæringen i Norge. Regjeringen har lovet skattelette, men hvis AP kommer til makten vil hotellene få en stor skattesmell.

  5. Nyhet, Overnattingssteder

    Scandic-topp valgt inn i NHO-styret

    Hotelldirektøren ble valgt inn under NHOs generalforsamling tirsdag 13. juni.

  6. Nyhet, Jobb i reiseliv, Overnattingssteder yrkesfag

    The Thief åpner dørene

    Hotelldirektør Jarle Moen er stolt av å kunne bidra i et prosjekt som i tillegg til å gi nødvendig kompetanse, også fremmer integrering.

  7. Nyhet, Overnattingssteder

    Scandic-sjefen innstilt som styremedlem i NHO

    Scandic Norge-sjef Svein Arild Steen-Mevold er foreslått som nytt styremedlem i NHO.

  8. Nyhet, Overnattingssteder, Tall og fakta

    Over 33 millioner overnattinger i 2016

    Det er en økning på fem prosent fra 2015, som var forrige rekordår.

  9. Nyhet, Overnattingssteder

    Bekreftet: Ny overnattingsrekord i 2016

    På 11 måneder i fjor var det flere overnattinger i Norge enn i hele rekordåret 2015.

  10. Nyhet, Overnattingssteder, Serveringssteder

    Slik blir SMAK 2017

    Trender og digitalisering er to av hovedtemaene på seminarprogrammet under SMAK 2017.

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: