NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

70 resultater

Type artikkel
Velg område
70 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Jeg er veldig stolt over at vi ble kåret til årets lærebedrift

    For kjøkkensjefen ved Brasserie France ble årets store begivenhet da restauranten ble kåret til årets lærebedrift.

  2. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Julepraten: – Det første du får servert hos oss, er et griseøre

    – Det er litt som å bli dratt i smaksløkene - du blir rett og slett litt sliten av å spise hos oss, sier Reneè Fagerhøi, som driver restauranten Bula Neobistro i Trondheim.

  3. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Jama Awaleh: – Viktig å sikre et trygt og godt arbeidsmiljø i julebordsesongen

    – Vi har jobbet mye med åpenhet og trygghet hos personalet og er tydelige på hvordan det skal meldes ifra og håndteres dersom ubehagelige situasjoner skulle oppstå.

  4. Nyhet, Serveringssteder matsvinn

    De skal halvere matsvinn innen 2030

    – Gode muligheter for å nå reduksjonsmålet, sier Nordic Choice-sjefen.

  5. Nyhet, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler, Innkjøp

    Digital Matkontroll: 50 % rabatt til medlemsbedrifter

    Som medlem kan du nå bestille det mest brukte systemet for mattrygghet i Norden. Systemet er enkelt å bruke og gjør deg enda bedre forberedt til Mattilsynets inspeksjoner.

  6. Nyhet, Serveringssteder matsvinn, barekraft

    Ny avtale om å halvere matsvinn innen 2030

    NHO Reiseliv er en av flere bransjeorganisasjoner som har undertegnet en ny avtale om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030.

  7. Nyhet, Serveringssteder matsvinn, barekraft

    Er du Norges beste matentreprenør?

    Local EAT Award jakter på Skandinavias mat-gründere. Er det deg eller en du kjenner?

  8. Nyhet, Jobb i reiseliv, Serveringssteder yrkesfag

    Meld på servitører til World Skills-uttak

    Yrkes-VM 2017 i Abu Dhabi blir det største noen gang med cirka 1300 deltakere fra 76 medlemsland.

  9. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Siri Tømte, Siris Delikatesse, Spisested og Catering: – Jeg ansetter folk som er bedre enn meg

    – Sosiale medier gir deg mulighet til å markedsføre bedriften din kostnadsfritt og enkelt.

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: