NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

123 resultater

Type artikkel
Velg område
123 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Serveringssteder, Tall og fakta reiselivsfakta

    6 av 10 på julebord – og flere enn før i november

    Julebordsesongen er i gang. Flere enn tidligere skal på julebord i november, viser ny undersøkelse.

  2. Nyhet, Serveringssteder, Politikk

    Full seier for NHO Reiseliv - reglene for skjenkeprikker strammes ikke inn

    NHO Reiseliv har siden før sommeren jobbet aktiv mot et representantforslag fra KrF, SV og Senterpartiet om at maksimalt antall prikker før inndragning av skjenkebevilling skal være åtte, ikke tolv. Nå er det klart at forslaget ikke får flertall.

  3. Nyhet, Overnattingssteder, Serveringssteder, Politikk hotrec

    NHO Reiseliv inn i styret i HOTREC

    Visepresident i NHO Reiseliv og konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, er valgt inn i styret i HOTREC, den europeiske paraplyorganisasjonen for hoteller, restauranter og kafeer.

  4. Nyhet, Serveringssteder, Innkjøp matsvinn, Innkjøp

    Rustad Kafe fikk pris for innsats mot matsvinn

    Buskerud-bedriften ble hedret for å ha redusert matsvinnet med 21 prosent på 14 måneder.

  5. Nyhet, Overnattingssteder, Serveringssteder, Lønn og tariff

    Allmenngjøring videreført - slik blir de nye satsene

    Tariffnemnda har vedtatt å videreføre forskrift om allmenngjøring av tariffavtale for overnattings-, serverings- og cateringbedrifter. Nye satser vil gjelde fra 1. desember 2018.

  6. Nyhet, Serveringssteder, Politikk, Tall og fakta matsvinn, innkjop, innkjøp

    8 av 10 reiselivsbedrifter har tiltak mot matsvinn

    – Unødvendig kasting av mat er en klimaversting som det er relativt enkelt å gjøre noe med, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

  7. Nyhet, Jobb i reiseliv, Serveringssteder yrkesfag

    Voksne innvandrere tar kokkeutdanning og gir ut kokebok

    Onsdag lanserte kokkelærlingene på Oslo Voksenopplæring Helsfyr kokeboken «Verdens beste lam». 17 lærlinger fra 13 ulike land har laget kokeboken sammen med 18 mesterkokker fra sine lærebedrifter.

  8. Kommentar, Serveringssteder, Politikk tips

    La servitørene få beholde tipsen sin!

    I et utspill i Dagbladet 20. september 2018 lekket finansministeren og arbeids- og sosialministeren at det i statsbudsjettet for 2019 vil komme et krav om at arbeidsgiver skal behandle tips som inntekt. De hevder det vil styrke de ansattes rettigheter, og bidra til å forebygge svart arbeid. Forslaget gjør imidlertid et unødvendig stort innhogg i tipsen til de ansatte. Arbeidstakerne står igjen som taperne.

  9. Nyhet, Serveringssteder, Innkjøp barekraft

    NHO Reiseliv ønsker at flere signerer bransjeavtalen om redusert matsvinn

    NHO Reiseliv oppfordrer medlemsbedrifter til å komme på Foodscape for å signere bransjeavtalen om redusert matsvinn.

  10. Nyhet, Serveringssteder, Politikk tips, kontanter

    Regjeringen innfører krav om innrapportering av tips

    Regjeringen innfører krav om at arbeidsgivere skal rapportere inn tipsen til skattemyndighetene. NHO Reiseliv mener Siv Jensen har ignorert høringssvarene fra NHO Reiseliv og NHO sentralt.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: