NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

66 resultater

Type artikkel
Velg område
66 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler, Innkjøp

    Digital Matkontroll: 50 % rabatt til medlemsbedrifter

    Som medlem kan du nå bestille det mest brukte systemet for mattrygghet i Norden. Systemet er enkelt å bruke og gjør deg enda bedre forberedt til Mattilsynets inspeksjoner.

  2. Nyhet, Serveringssteder matsvinn, barekraft

    Ny avtale om å halvere matsvinn innen 2030

    NHO Reiseliv er en av flere bransjeorganisasjoner som har undertegnet en ny avtale om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030.

  3. Nyhet, Serveringssteder matsvinn, barekraft

    Er du Norges beste matentreprenør?

    Local EAT Award jakter på Skandinavias mat-gründere. Er det deg eller en du kjenner?

  4. Nyhet, Jobb i reiseliv, Serveringssteder yrkesfag

    Meld på servitører til World Skills-uttak

    Yrkes-VM 2017 i Abu Dhabi blir det største noen gang med cirka 1300 deltakere fra 76 medlemsland.

  5. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Siri Tømte, Siris Delikatesse, Spisested og Catering: – Jeg ansetter folk som er bedre enn meg

    – Sosiale medier gir deg mulighet til å markedsføre bedriften din kostnadsfritt og enkelt.

  6. Nyhet, Serveringssteder

    Disse norske restaurantene får Michelin-stjerner i år

    Sushirestauranten Sabi Omakase i Stavanger får for første gang en stjerne i Michelin-guiden.

  7. Nyhet, Serveringssteder, Politikk tilsyn

    Reagerer på tilsyn

    – Jeg bruker et halvt årsverk og flere hundre tusen kroner hvert år på å fylle ut skjemaer og sørge for at ting er i orden.

  8. Nyhet, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Ærespris til Arne Brimi

    Mesterkokken Arne Brimi (59) ble tirsdag kveld hedret med Horecabransjens Ærespris under Smak-messen i Lillestrøm.

  9. Nyhet, Serveringssteder matsvinn, barekraft

    Slik reduserer du matsvinn

    Forbundet for europeiske reiselivsorganisasjoner lanserer nye retningslinjer.

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: