NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

65 resultater

Type artikkel
Velg område
65 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Serveringssteder

    Ny avtale om å halvere matsvinn innen 2030

    NHO Reiseliv er en av flere bransjeorganisasjoner som har undertegnet en ny avtale om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030.

  2. Nyhet, Serveringssteder

    Er du Norges beste matentreprenør?

    Local EAT Award jakter på Skandinavias mat-gründere. Er det deg eller en du kjenner?

  3. Nyhet, Jobb i reiseliv, Serveringssteder

    Meld på servitører til World Skills-uttak

    Yrkes-VM 2017 i Abu Dhabi blir det største noen gang med cirka 1300 deltakere fra 76 medlemsland.

  4. Reiselivslederen, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Siri Tømte, Siris Delikatesse, Spisested og Catering: – Jeg ansetter folk som er bedre enn meg

    – Sosiale medier gir deg mulighet til å markedsføre bedriften din kostnadsfritt og enkelt.

  5. Nyhet, Serveringssteder

    Disse norske restaurantene får Michelin-stjerner i år

    Sushirestauranten Sabi Omakase i Stavanger får for første gang en stjerne i Michelin-guiden.

  6. Nyhet, Serveringssteder, Politikk tilsyn

    Reagerer på tilsyn

    – Jeg bruker et halvt årsverk og flere hundre tusen kroner hvert år på å fylle ut skjemaer og sørge for at ting er i orden.

  7. Nyhet, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler

    Ærespris til Arne Brimi

    Mesterkokken Arne Brimi (59) ble tirsdag kveld hedret med Horecabransjens Ærespris under Smak-messen i Lillestrøm.

  8. Nyhet, Serveringssteder

    Slik reduserer du matsvinn

    Forbundet for europeiske reiselivsorganisasjoner lanserer nye retningslinjer.

  9. Nyhet, Overnattingssteder, Serveringssteder

    Slik blir SMAK 2017

    Trender og digitalisering er to av hovedtemaene på seminarprogrammet under SMAK 2017.

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: