Dokumentarkiv

Vis filtrering

123 resultater

Type dokument
Velg område
123 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. NHO Reiselivs høringssvar særregler skattelegging privat konsum

    Her finner du NHO Reiselivs høringsnotat til Finansdepartementets forslag om særregler for skattelegging av privat konsum.

  2. Høring om forslag til særregler om skattelegging av privat konsum i selskap

    Regjeringen har foreslått nye særregler om skattelegging av privat konsum i selskap. Her kan du lese NHOs høringssvar til Finansdepartementet.

  3. Høringsinnspill til endringer i friskoleloven

    Regjeringen vil fjerne muligheten for å åpne flere private yrkesfaglige videregående skoler. Dette er vi sterkt kritisk til. Last ned høringssvaret sendt 4. mai 2022 her.

  4. Høringssvar til Stortingets behandling av RNB 2022

    Reiselivsnæringen er helt avhengig av forutsigbare og internasjonalt konkurransedyktige rammebetingelser, økt markedsføring av Norge som reisemål og økte midler til rekruttering.

  5. Høringssvar feltforskrift med videre på Svalbard

    Last høringssvar som sendt Miljødirektoratet  fra NHO med landsforeninger 29. april 2022 om forslag til ny feltforskrift mv og endinger i miljølovgivning på Svalbard.

  6. Høringssvar om tiltakspakker som gjelder innreise

    NHO Reiseliv forutsetter at det gjennomføres en ny høringsrunde med lengre frist og også mer omfattende detaljnivå for både denne og andre beredskapsplaner som skal som skal brukes ved fremtidige virusutbrudd, pandemier og lignende kriser.

  7. Reiselivsnæringen kan bidra i flyktningsituasjonen

    NHO Reiseliv vil på vegne av våre medlemmer melde at næringen er beredt til å bidra i forhold til flyktningsituasjonen.  Last ned og les NHO Reiselivs og NHO Oslo Vikens brev til Statsforvalteren og Utlendingsdirektoratet her.

  8. Utsettelse av innbetaling av skatter og avgifter må forlenges

    NHO Reiseliv og Fellesforbundet ber om at mulighet for utsettelse av innbetaling av skatter og avgifter forlenges med tre måneder med tilsvarende lav rentesats.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: