Dokumentarkiv

193 resultater

Type dokument
Velg område
193 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Brev om restrukturering og betinget forlengelse av statsgaranterte lån

  Vi ber om at Finansdepartementet gir Eksfin de nødvendige tillatelse/signaler om å raskt kunne godkjenne søknader fra finansinstitusjoner som opplever at levedyktige bedrifter tenger økt nedbetalingstid på de godkjente lånene.

 2. Brev om konsekvenser av ekstremværet Hans og forsikringsmarkedet for reiselivet

  Naturskadepoolen inkluderer ikke kompensasjon for avbestillinger. Dette etterlater bedrifter som må håndtere inntektstap som følge av ekstremværet, sårbar i en slik krise.

 3. Statsbudsjettet 2024: NHO Reiselivs høringssvar til utdannings- og forskningskomiteen

  Videreføring av bransjeprogrammet, prisjustering av lærlingtilskudd, dobling av nye fagskoleplasser og økning av tilskuddsordning til en mer praktisk grunnskole er blant momentene i NHO Reiselivs høringssvar.

 4. Statsbudsjettet 2024: NHO Reiselivs høringssvar til arbeids- og sosialkomiteen

  Arbeidsmarkedstiltak, fast-track saksbehandling for opphold som faglært, og at servering av mat omfattes av unntaket for innleiereglene, er blant punktene i NHO Reiselivs høringssvar.

 5. Statsbudsjettet 2024: NHO Reiselivs høringssvar til transport- og kommunikasjonskomiteen

  Korttidsutleie og elbiler som en del av det grønne skiftet, merverdiavgiftsregler ved leasing og korttidsutleie av elbil, samt beredskapsevne, er blant punktene i NHO Reiselivs høringssvar

 6. Statsbudsjettet 2024: NHO Reiselivs høringssvar til finanskomiteen

  Formueskatt, turistskatt, momsregler ved leasing og korttidsutleie av bil er blant de viktigste punktene på NHO Reiselivs høringssvar til finanskomiteen og Statsbudsjettet 2024.

 7. Statsbudsjettet 2024: NHO Reiselivs høringssvar til næringskomiteen

  Markedsføring av Norge som reisemål, treffsikre tiltak for å øke norsk reiselivs eksportevne, pilotprosjekt for turistskatt og støtte til Smak deg frem, rekrutteringskampanjen for Restaurant- og matfag, er blant NHO Reiselivs innspill til næringskomiteen.

 8. Høring forslag til innretning av nullutslipp i verdensarvfjordene

  NHO Reiseliv støtter forslaget om å innføre nullutslippskrav i verdensarvsfjordene. Men tiltakene må være effektive, overgangsperioden må romme flere biodrivstoff, og konsekvensene for det landbaserte reiselivet må tas hensyn til.

 9. Høringssvar om innleie til kortvarig arrangement

  Et kortvarig arrangement innen kultur/event er avhengig av flere typer tjenester. NHO Reiseliv savner en begrunnelse for at det bare er tjenesten "rigg og scene" som skal komme i en særstilling og omfattes av unntaket.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: