Få drømmejobben på speed-date i Oslo

Jobbsøkerdagen Oslo matcher deg som søker jobb med ledige stillinger i reiselivsbransjen.
Du møter arbeidsgiverne ansikt til ansikt  - og kan få jobbtilbud på dagen.

Meld deg på speed-date og få drømmejobben 16. november i Oslo

Jobbsøkerdagen Oslo

16. nov 2021Kl. 09:00–18:00
Gratis for alle

Ofte stilte spørsmål om Jobbsøkerdagen

Hva er Jobbsøkerdagen?

Nå, i gjenåpningsfasen etter koronapandemien, er det et enormt behov for nye ansatte hos nesten alle bedrifter innen servering, overnatting og reiseliv. Derfor arrangerer NHO Reiseliv jobbsøkerdagen i samarbeid med Nav Oslo, NAV Øst-Viken og NAV Vest-Viken 

For at du skal få møtt og snakket med så mange arbeidsgivere som mulig - er dagen arrangert som en serie speed-dater, der du som søker jobb kan møte bedrifter som er på utkikk etter folk som deg.

Det klare målet for dagen er at flere skal kunne få seg jobb i en spennende og interessant bransje.

På Jobbsøkerdagen samles aktører fra hele reiselivsbransjen i Oslo og jobbsøkere på utkikk etter arbeid. Blant arbeidsgiverne er både Hoteller, restauranter, kafeer, puber, utesteder og museer, som alle er typiske reiselivsbedrifter i Oslo.

Bedriftene som deltar er i hovedsak basert i Oslo-regionen, men arrangementet er selvsaft også åpent for deltakere som ikke bor der.

Hva skjer på Jobbsøkerdagen?

På jobbsøkerdagen gjennomfører du speed-dates med bedrifter fra hele Oslos reiselivsnæring, som vil ansette nettopp DEG.

Dørene åpnes kl. 9.15. Da vi forventer stor pågang, er det lurt å være tidlig ute.

Petter Stordalen åpner jobbsøkerdagen kl 10.00

Når du ankommer Gamle Museet registrerer du deg , og får tildelt navneskilt og annen praktisk informasjon om dagen.

Petter Stordalen sparker i gang Jobbsøkerdagen kl. 10.00, og deler personlige erfaringer og tips til deg som søker jobb.

Speed-datingen starter klokken 10.45

Hver speed date varer i 5 minutter.

Har du registrert deg, får du et tidsskjema og oversikt over alle arbeidsgiverne tilsendt i forkant. På denne måten får du forberedt deg til møtene. For at du skal være sikret flest mulig møter, anbefaler vi at du melder deg på i forkant, selv om det også er mulig med "drop-in".

I tillegg til å snakke med bedrifter, har du mulighet til å snakke med folk som jobber som kokk, servitør, bartender, renholder osv. Til dette trenger du ingen avtale i forkant.

Dagen avsluttes når du har hatt siste speed date, eller senest kl. 18.00. Forhåpentligvis har du fått ett eller flere jobbtilbud innen da?

Det vil bli enkel servering gjennom dagen.

Viktig om smittevern på NHO Reiselivs arrangementer

I NHO Reiseliv tar vi smittevern på alvor, og legger til rette for at dere som gjester skal føle seg trygge når dere er på besøk hos oss. Våre lokaler rengjøres regelmessig og vi etterstreber godt smittevern.

Når du er på besøk hos oss, håper vi at du husker tre gode råd:

- Vask hendene hyppig eller bruk håndsprit
- Bruk albuekroken når du må hoste eller nyse
- Hold deg hjemme hvis du er syk

Hos Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet kan du lese mer om koronaviruset og smittevern.

Kan jeg virkelig få jobbtilbud på dagen?

Ja. På Jobbsøkerdagen Oslo 16. november kan du få jobbtilbud på dagen.

For på Jobbsøkerdagen møter du beslutningstakere fra hoteller, restauranter, kafeer og reiselivsbedrifter over hele Oslo. De er alle på jakt etter nye medarbeidere til sin bedrift. Og de gjennomfører speed-dater hele dagen med ett mål: Å fylle de ledige stillingene.

Derfor vil mange av jobbsøkerne som kommer på Jobbsøkerdagen i Oslo dra derfra med ny jobb og kontrakt i lomma.

Og får du ikke jobb på dagen, har du fått gode kontakter og tips som kan komme godt med videre.

Hva må jeg ta med meg på jobbsøkerdagen?

Ta med deg en oppdatert CV. Print den gjerne ut i flere eksemplarer og ta disse med deg når du kommer på Jobbsøkerdagen.

Det kan også være nyttig å ha en digital versjon lett tilgjengelig, slik at du kan sende den på e-post til de du snakker med under Jobbsøkerdagen. 

Sjekk gjerne ut våre tips for jobbsøkere for hvordan du skriver en god CV og andre råd til deg som søker jobb. 

Hvorfor kan jeg ikke bare sende en CV?

Jobbsøkerdagen er et fysisk event og en mulighet for deg å møte potensielle arbeidsgivere fra hele Stor-Oslo ansikt til ansikt

Det er også en sjanse til å vise potensielle arbeidsgivere hvem du egentlig er. For det er ikke alltid lett å se personen bak en CV.
 

På Jobbsøkerdagen får du vist frem sjarmen din, serviceinnstillingen din, varmen din og alle de gode egenskapene som du har å tilby  - i egen person -  til folka som teller. Det er det umulig å gjøre bare i en CV. 

Hvorfor er det bare for Oslo?

Jobbsøkerdagen gjennomføres i Oslo som en pilot. Blir det god stemning og bra oppmøte på arrangementet i Oslo, vil vi gjennomføre Jobbsøkerdagen også i andre byer. 

Stay tuned :-) 

Hvem står bak Jobbsøkerdagen?

Jobbsøkerdagen Oslo arrangeres av NHO Reiseliv i samarbeid med NAV Oslo, Nav Øst-Viken og Nav Vest-Viken. I tillegg har vi med oss en rekke samarbeidspartnere fra bransjen.

NHO Reiseliv er den største arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen for reiselivet i Norge. Vi jobber målrettet for å fremme interessene til norsk reiseliv. Medlemslisten vår teller over 3 500 restauranter, hoteller, serveringssteder opplevelsesbedrifter, campingplasser, destinasjonsselskaper, bilutlebedrifter og bedrifter innen idrett og kulturell og kreativ næring. 

Nå, i gjenåpningsfasen etter koronapandemien, er det et enormt behov for nye ansatte hos nesten alle bedrifter innen servering, overnatting og reiseliv. Derfor arrangerer vi jobbsøkerdagen. 

Les mer om NHO Reiseliv her

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: