En hverdag med krydder

Restaurant- og matfag byr på en skolehverdag utenom det vanlige. I dette faget lærer du å samarbeide på tvers av roller, holde fokus i høyt tempo og skape noe nytt - hver eneste dag.

Velger du restaurant- og matfag, får du konkret kunnskap og du ser umiddelbare resultater av det du gjør. Samdtidig krever det at du er kreativ og løser problemer fortløpende. Her tilegner du deg evner det ikke holder å lese seg til.

Norsk reiseliv skal fortsette veksten. Da trengs unge, kreative krefter

Starter du på restaurant- og matfag nå, står norske reiselivsbedrifter klare til å ønske deg velkommen med på laget når du er ferdig med utdannelsen. For selv om koronapandemien har gjort det tøft for mange i reiselivsbransjen, så skal norsk reiseliv reise seg igjen. Og restaurantbransjen skal fortsette den utrolige veksten vi så før pandemien kom. Men da trenger vi deg med på laget.

Vårt råd til deg som skal starte på viderevående nå, er å smake deg frem. Smak på mulighetene. Og se hva  smaken på kommunikasjon, ledelse, stressmestring, kreativitet, mangfold, bærekraft og alle de andre mulighetene som ligger åpne for deg. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: