Gi deg selv selv et forsprang

Velger du mat- og restaurantfag får du en mulighet for livet.

Fremtidens arbeidsliv krever store omstillinger og sannsynligvis vil du skifte både jobb og karriere flere ganger. Hva du kan og hvilke egenskaper du har, blir viktigere enn hva slags jobbtittel du tilegner deg.

Derfor er Restaurant- og matfag et trygt valg. Ikke bare er det mange muligheter i bransjen i seg selv. Faget er også et perfekt sted å starte om du velgeren annen vei etterhvert.

Norsk reiseliv skal fortsette veksten. Da trengs unge, kreative krefter

Starter du på restaurant- og matfag nå, står norske reiselivsbedrifter klare til å ønske deg velkommen med på laget når du er ferdig med utdannelsen. For selv om koronapandemien har gjort det tøft for mange i reiselivsbransjen, så skal norsk reiseliv reise seg igjen. Og restaurantbransjen skal fortsette den utrolige veksten vi så før pandemien kom. Men da trenger vi deg med på laget.

Vårt råd til deg som skal starte på viderevående nå, er å smake deg frem. Smak på mulighetene. Og se hva  smaken på kommunikasjon, ledelse, stressmestring, kreativitet, mangfold, bærekraft og alle de andre mulighetene som ligger åpne for deg. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: