NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

916 resultater

Type artikkel
Velg område
916 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Politisk sak

  Mulig å utsette all moms ut året

  Bedrifter med betalingsproblemer kan utsette skatter- og avgifter til staten ut året, nå også momsen som skulle forfalt 10. juni. ─ NHO Reiseliv hadde primært ønsket reduksjoner i skatter og avgifter, men dette er allikevel gode nyheter for de som har lurt på om de kunne betale feriepenger når momsen skulle betales samtidig, sier NHO Reiseliv-direktøren.

 2. Nyhet korona, reiseliv

  Dette er regjeringens gjenåpningstiltak

  Få med deg NHO Reiseliv sine reaksjoner til forslagene som ble lagt frem 29. mai.

 3. Nyhet

  Møt det nye styret i NHO Reiseliv

  Elisabeth Saupstad fra Region Stavanger ble valgt til nytt styremedlem, mens Helge Bonden fra Skistar Trysil og Elise Rønning fra Til Elise fra Marius blir nye varamedlemmer.

 4. Nyhet

  Fortsatt bekmørkt for store deler av reiselivet

  NHOs nye økonomibarometer bekrefter igjen at reiselivet er en av de aller hardest rammede bransjene som følge av koronaviruset.

 5. Nyhet

  Bruk koronakrisen til å ta utdanning

  Snu krisen til noe positivt og skaff deg mer kompetanse. Nå har du som jobber i reiselivet mulighet til å ta etter- og videreutdanning gratis, også mens du er permittert.

 6. Nyhet president, monasaab, nhoreiseliv

  Mona Saab ny president i NHO Reiseliv

  Mona J. Saab, administrerende direktør i Big Fish Adventure, blir ny president i NHO Reiseliv. Hun blir den første kvinnelige presidenten i NHO Reiseliv.

 7. Nyhet

  Frykter krisesommer for byhotellene

  Kun 1 av 10 nordmenn planlegger storbyferie i Norge med hotellovernatting i sommer. ─ Byhotellene vil slite med å dekke opp for tapet av utenlandske turister, sier NHO Reiseliv-direktøren.

 8. Nyhet kompetanse, bransjeprogram, korona

  Mulighet til faglig oppdatering for permitterte

  Et nytt bransjeprogram for reiselivsansatte starter nå snart opp. NHO Reiseliv oppfordrer permitterte i reiselivet til å oppdatere seg faglig og delta på kurs.

 9. Nyhet

  – Mange tror reiselivet har fått massevis av penger. Det er langt fra realiteten

  Det haster å gjenåpne Norge, sa NHO-sjef Ole Erik Almlid i møte med reiselivsbedrifter som fortsatt sliter kraftig som følge av koronakrisen.

 10. Kommentar

  Lager gourmetmat av som mat ellers går i søpla

  Det er ingen tvil om at det skjer en stor omstilling i reiselivsnæringen for å bli mer bærekraftig. Hotell og restaurantbransjen har redusert sitt CO2-avtrykk betraktelig de siste årene, og nærmer seg null i utslipp. Restauranten Rest er et godt eksempel som har tatt bærekraft til nye høyder.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: